仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
有冇人玩鎖鐮?
尋晚揀左槍同鐮
鐮應該係比較冷門?
試玩版船上面隻boss都過唔到
睇人玩算
貪刀既人
都會打得好辛苦
有冇人玩鎖鐮?
尋晚揀左槍同鐮
鐮應該係比較冷門?

屈距離好用喎
各位巴打

我打到去好多螢光磨菇果個stage
執到2把紫劍用緊,滿哂熟練度
我係咪黎緊拎住呢2把野一路打直至執到靚野再算?

利申: 唔識合魂,亦唔打算刷裝

打到你唔夠用先再算
仲用緊送嘅武器
有冇人玩鎖鐮?
尋晚揀左槍同鐮
鐮應該係比較冷門?

型重要過勁
所以都係雙刀
有冇人已經爆左機
如果去ps store 買
買普通定豪華版好

唔需要特別裝備

會玩埋dlc就買豪華版
未肯定嘅就普通版
想問下若果我玩槍

係咪無必要升氣力?

因為我見氣力個屬性加乘係第二樣武器
有冇人已經爆左機

咁快

btw,有個逢魔之刻嘅關係145等級
各位巴打

打到你唔夠用先再算
仲用緊送嘅武器

攻擊系數有更高的就換
升盡熟練度會有武技點
所以唔建議用死一把
武器唔同防裝, 防裝個效果靚的話, 差10防都唔太大分別
武器的效果再靚, 都唔及高1x~20攻的

之前打個支線, 一入去開頭已經見到一地刀塚
刷到成身都西國紫裝
各位巴打

打到你唔夠用先再算
仲用緊送嘅武器

攻擊系數有更高的就換
升盡熟練度會有武技點
所以唔建議用死一把

刷到成身都西國紫裝

有用情報
各位巴打

打到你唔夠用先再算
仲用緊送嘅武器

攻擊系數有更高的就換
升盡熟練度會有武技點
所以唔建議用死一把

刷到成身都西國紫裝

如果熟練度爆左咁點
各位巴打

打到你唔夠用先再算
仲用緊送嘅武器

攻擊系數有更高的就換
升盡熟練度會有武技點
所以唔建議用死一把

刷到成身都西國紫裝

如果熟練度爆左咁點

暫時只發現到會增加武器效果數值
即係咩咩「從人類獲得精華 +xx%」
0熟練係白字10%
max左會變藍字12%

唔知鍛造會唔會有關係, 未發掘到
唔玩九十九武 因為改左做類似dark soul 既手制
唔識出
51lv 升一lv 好貴 要3萬幾

玩得好快

玩得好快

後面d 關應該會多經d
老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
HANZO PSN:midnette
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:Jeremy_Is_Taken
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
黑椒雞扒飯 PSN: jimmyw812
人中之龍本命 PSN : leoon789
快樂兒童 PSN : Waterbean91
阪本龍馬 PSN:JJ_Chak
十九的九十 PSN: tomwong13
打飛機唔用手 PSN : HK_KA
最愛食媽媽飯 PSN:bigsinggor

涼屎餅 PSN : fatai5354

J.Crossover PSN: Rova00-
想問各位巴打對呢隻game 係咪一致好評? 仲諗緊買唔買~
我想知第一章裸裝狂死係咪正常

我見個個都好輕鬆一條命過

係咪我太廢

其實好唔好評唔關事,ds都好多好評,但一樣有人第一日賣game,睇gameplay睇下有冇興趣啦,btw暫時睇都唔多bugs

係咪我太廢

我琴晚都係

係咪我太廢

我琴晚都係

打d兵仔會掉裝架wo
即裝咪夠打

係有不足嘅地方
但你一定冇買錯先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞