仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
有冇巴打都係用返打刀

最順手都係刀
打唔贏第二關隻飛女妖

卡左十幾次
用上段斬一刀閃走屈死佢

學左中段招閃避後自動殘心勁易殺
最難係避佢招音波功
打唔贏第二關隻飛女妖

卡左十幾次
用上段斬一刀閃走屈死佢

佢煩在你俾佢打中就差唔多俾佢麻醉然後補多下死(有可能因為我輕裝抗性低...)
最好攻擊佢既時機係佢原地自轉紅色wave出黎之後打兩下
飛腳3下都可以衝埋去打
佢飛係空中去佢下面避會仲危險....
我想問下有咩道具係係你拜神(營火)後會自動 refill ?
d 仙藥好似會 但係有時又會拾到咁
Download 緊,激慢係咪正常
我想問下有咩道具係係你拜神(營火)後會自動 refill ?

會補充係因為你倉庫有貨咋
Download 緊,激慢係咪正常

你上網本身快唔快?
用碟會係咪會一直load住碟 啲load碟聲好嘈 成張枱都係度震

我玩其他game都會

之前玩人中同ff都唔會 係入game果下load一陣之後就唔會再load
大家玩完覺得有冇伏?
買唔買得過?
我有玩過ds、bb果d

好抵玩....但玩落有D悶....
主要係因為我一路打左咁耐都唔知係有咩原因打緊....
淨係知係度追緊條友
我對日本史又無乜興趣同認識....
依家淨係當enjoy下打關咁.....
同埋支線都好悶....重覆用同一個場景轉下D位就算

支線用返同一個地圖場境真係好濕鳩
我一開始以為訓係地下啲紅色個d係劇情 點知打左3隻先知係連左連d人死左

笑死我
一地都係劇情
大家玩完覺得有冇伏?
買唔買得過?
我有玩過ds、bb果d

淨係知係度追緊條友

條仆街漁村打撚左三次
用碟會係咪會一直load住碟 啲load碟聲好嘈 成張枱都係度震

我玩其他game都會

之前玩人中同ff都唔會 係入game果下load一陣之後就唔會再load

我玩人中6 bf1都係幾乎由頭叫到落尾,嘈撚到仆街 而家幾乎新game都係咁wd2就無事

我玩其他game都會

我玩人中6 bf1都係幾乎由頭叫到落尾,嘈撚到仆街 而家幾乎新game都係咁wd2就無事

聽講好似係咪入面積得多塵就係咁
我有時都會無啦啦轉碟好嘈....所以都係買數位版算
大家玩完覺得有冇伏?
買唔買得過?
我有玩過ds、bb果d

淨係知係度追緊條友

支線全部跑online就算

最憎佢又要改少少封左某d路.... 迫你行
點先可以加忍術技能點?

我都唔係好知我D忍術點邊度黎....
可能我一路都有用佢忍術D炸彈同埋武器有用下果條鎖鏈

好似係要執咩武士假髮食左佢先有點
半藏有係道場教
點先可以加忍術技能點?

半藏有係道場教

我有時打打下都會見左下角話我多左忍技能點
D武器熟練左有乜用?
點先可以加忍術技能點?

半藏有係道場教

升忍就有忍術點
之後用鏈鐮都有
武士頭係武技
要忍者頭先有忍者技
啲裝打返黎之後賣左佢變錢好
定變精華好
定分解佢做材料好?

同問
仙藥點樣refill多d
有冇人可以幫手過隻飛天女妖 家下仲召換緊稀人
啲裝打返黎之後賣左佢變錢好
定變精華好
定分解佢做材料好?

我依家好缺錢....想升一升件野由廿幾lv到三十幾要成30萬...
痴撚線......
點拎pre order d裝
點拎pre order d裝

神社 有個牌係dlc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞