仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
人已卡怨靈鬼到 要點過
昨晚入手今早開,想問沖刺攻擊是如何按?

沒有玩beta

跑 斬
人已卡怨靈鬼到 要點過

追post 有人分享打法

沒有玩beta

跑 斬

跑是按實l 再x?

沒有玩beta

跑 斬

跑是按實l 再x?

X 閃過去,再輕攻擊
人已卡怨靈鬼到 要點過

打左10幾20次先過到 ,平時打d game都係打普通/hard,唔係好慣咁有挑戰性 ,demo打鬼女又係死n次,但好好玩
第二關boss要點撚樣打...係咁俾佢麻碑....又冇哂解藥...
老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
HANZO PSN:midnette
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:Jeremy_Is_Taken
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
黑椒雞扒飯 PSN: jimmyw812
人中之龍本命 PSN : leoon789
快樂兒童 PSN : Waterbean91
阪本龍馬 PSN:JJ_Chak
十九的九十 PSN: tomwong13
打飛機唔用手 PSN : HK_KA
最愛食媽媽飯 PSN:bigsinggor
涼屎餅 PSN : fatai5354
J.Crossover PSN:Rova00-
Alex_megos PSN:wongenochwong
表姐夫 PSN:kaigor12
寂寞的男人 PSN: eb0ulucz33
志田♡佳 PSN : fatc1993
btw=between PSN: Fuji_Sai
第二關boss要點撚樣打...係咁俾佢麻碑....又冇哂解藥...

善用double step,基本上就唔會中woo~a
用重武建議捉佢踢腳的硬直
用輕武就踢到佢break再一set
有冇人可以講下coop 經驗

咁快有得踢喇咩

咁快有得踢喇咩

我自己打法都係拉住黎打

等佢放完麻痺波/轉完就衝埋去斬兩刀墊步閃人

其他招就專心避 比起前面d仆街陷阱隻王算易

咁快有得踢喇咩

無記錯第一關已經學左 (單刀&雙刀)
對人形好有用

咁快有得踢喇咩

我自己打法都係拉住黎打

我都係咁打
唔好貪刀
就算扣得少都好,只要慢慢扣佢,總會殺到佢
西國無雙係咩?點刷?

咁快有得踢喇咩

我自己打法都係拉住黎打

我都係咁打
唔好貪刀
就算扣得少都好,只要慢慢扣佢,總會殺到佢

呢關著輕裝會好d,打橫跑已經可以避開個麻痺波動拳,同埋可以多d氣等佢飛插落地時可以衝去劈
無解麻藥都可以裝抗麻飾物,可以快d硬直完

用埋呢個post先
第一隻劊子手都死10次先過到
第一隻劊子手都死10次先過到

可以睇下其他人嘅戰鬥心得
西國無雙係咩?點刷?

第一版最尾有關支線叫「西國無雙的邀請」
西國無雙係立花的稱號
佢套裝就係用稱號命名
打贏佢會跌佢套裝同武器 (鍛造書都有機會跌)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞