仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
記得有d怪會出同有d過關會俾,單機50lv宜家有20個

酒盅
大家唔好再執著喺難唔難易唔易喇
執著喺呢點冇咩意義
出到再難都有勁人覺得易
玩嗰陣樂在其中就得啦
集中喺有咩策略打王,點打過癮啲啦

睇人叫春好撚好笑
隻game d女角好撚正

暗榮D女點會差
大家唔好再執著喺難唔難易唔易喇
執著喺呢點冇咩意義
出到再難都有勁人覺得易
玩嗰陣樂在其中就得啦
集中喺有咩策略打王,點打過癮啲啦

明明可以乜柒都唔裝走去打
佢地就要著哂野打然後話易易易
我覺得好煩
我自己覺得佢拿捏得好好
對唔太擅長打機嘅人嚟講又唔算太難
勁嗰啲人又可以拳頭打boss
想入地獄咪極速爆一次機再裸裝打二周目
自己睇吓
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=08448&snA=442&bpage=2&top=4&ltype=&keyword=
唔識加點
玩鎖鏈雙刀
心、靈係咪必要加?

暗榮D女點會差

全世界應該冇遊戲大廠賣女賣得好過暗榮

正式版行氣好似用極都用唔完咁,閃又閃得快又遠,扣氣又少左好多,根本可以任閃,攻擊又扣少左氣,回氣又快左好多,你一唔攻擊行氣已經即開始回,完全無delay,敵人攻擊又慢左,無咁主動,之前beta d敵人係咁combo你

可能出完demo好多人都話太難所以改弱
明明當時第一個demo打隻細鬼都卡到傻先好玩

除裝空手打囉 死左一次即賣game夠刺激

話說你地係咪爆左機 隻正式版咁柒簡單

頭兩關響alpha同beta出過,之前有煲demo既人好容易有比較
好多埋伏位無左,只要唔係好唔小心基本上唔會1v2+
中至大怪既血同氣都少左好多,衣家劈幾吓踢一踢兩轉已經破佢bar,自己如果識perfect殘心/轉段就仲有50%氣以上
感覺佢真係為左appeal大眾整到門檻低番,易入口
衣家睇落就算玩落去二周目+逢魔會難左,不過同一時間玩家既裝同LV又勁左都係對沖番
仲有,後段開晒技之後同埋回氣要求低,連殘心都可以唔多做,不停combo輸出

anyway都唔可以complain,如果隻野出到黎因為難而大爆死,係仲大損失

認同巴打,我之前所有Demo 都有打,仲爆左既。

但真心覺得正式版易好多,打果時都覺無咁刺激⋯
琴晚打埋飛天女妖收機,連埋個序三版我只係死左3次。
真心覺得太易好似唔太好⋯

除衫打囉

暗榮D女點會差

全世界應該冇遊戲大廠賣女賣得好過暗榮

正過無雙認真

仔都係
唔識加點
玩鎖鏈雙刀
心、靈係咪必要加?

按自己需要加
冇一套特定標準

酒盅

咁講第一關要搵酒難過過關…

搵酒不如自己solo過多幾關先,練熟d同刷少少裝
如果唔係自己都挨唔到成日死,召出黎條友無雙都幫唔到你
唔識加點
玩鎖鏈雙刀
心、靈係咪必要加?

按自己需要加
冇一套特定標準

好多玩法
唔用九十九武用廢裝玩囉
打完第一關主線留名
好想要日版個封面
打完第一關主線留名
好想要日版個封面

唔係港版先型咩
唔用九十九武用廢裝玩囉

佢地又唔鐘意
打完第一關主線留名
好想要日版個封面

唔係港版先型咩

日版睇落豐富好多
最緊要有女主
打完第一關主線留名
好想要日版個封面

唔係港版先型咩

好撚易玩呀, 哈哈哈
有冇人覺得個主角好巫師feel
有冇人覺得個主角好巫師feel

公佈到而家都俾人話同一條友
唔用九十九武用廢裝玩囉

佢地又唔鐘意

想睇下人表演初見裸裝1 level 1命爆機
唔用九十九武用廢裝玩囉

佢地又唔鐘意

都係跑住過多

酒盅

咁講第一關要搵酒難過過關…

搵酒不如自己solo過多幾關先,練熟d同刷少少裝
如果唔係自己都挨唔到成日死,召出黎條友無雙都幫唔到你

其實我已經去到好遠,但想同fd coop,個fd新手 宜家想幫都幫唔到,唔 coop 又無樂趣… 一開波至少比一支酒人嘛,ds 過 boss 都有人性喇

同frd coop唔洗用酒,響地圖入鳥居指明PSN/開房set password
唔用九十九武用廢裝玩囉

佢地又唔鐘意

都係跑住過多

叫人裸裝人地又唔夠打到時又叫難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞