仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
隻game就出
大家交流下技術啦
劇透嘅自己轉細字粉紅色 唔該曬

阿伯騎直昇機係咪歇後語嚟?

阿伯騎直昇機係咪歇後語嚟?

阿帕奇直升機
港版幾時有啊!!!
已入豪華版 今晚1200準時上線

PSN:Stephen_ng69
港版幾時有啊!!!

聽日,想快啲就買digital
都係聽日,不過一過12點有得玩

一樣

一樣
祝大家享受到正日神拳既威力

Psn:TURN-A_cys105
有巴打整個psn整合就好啦
番去add 你地先
利申:無玩過ds bb
有巴打整個psn整合就好啦

等多啲人報我整吖
已買豪華數位 但而家可以dl咩?

PSN:ravenkiller098

尋日開始已經可以preload啦

我set左自動 但唔見佢自動既

我set咗自動
尋晚返去開機已經dl好咗
我係長期待機模式,唔關機

我set咗自動
尋晚返去開機已經dl好咗
我係長期待機模式,唔關機

咁佢應該dl緊 頭先我都開左
留名
我之前玩beta同最後版 都係搵稀人過 我係咪好廢
唔知咩風氣 整到隻細怪勁到秒玩家就叫好玩 就叫有挑戰 內容勁垃圾 一味強度自虐型遊戲
玩呢類game點都要solo爆機一次先會搵人coop
聽住BGM打boss 感受果種無晒回血 唔係你死就我亡既氣氛 好撚正
我之前玩beta同最後版 都係搵稀人過 我係咪好廢

有得練
最緊要你享唔享受個過程
唔享受個過程叫你練都冇心機啦
唔知咩風氣 整到隻細怪勁到秒玩家就叫好玩 就叫有挑戰 內容勁垃圾 一味強度自虐型遊戲

其實玩耐少少熟啲同玩god of war 一樣咁易過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞