仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
大家唔好再執著喺難唔難易唔易喇
執著喺呢點冇咩意義
出到再難都有勁人覺得易
玩嗰陣樂在其中就得啦
集中喺有咩策略打王,點打過癮啲啦

岩啊 打個機姐 咁辛苦做咩
記得有d怪會出同有d過關會俾,單機50lv宜家有20個

酒盅

咁講第一關要搵酒難過過關…

搵酒不如自己solo過多幾關先,練熟d同刷少少裝
如果唔係自己都挨唔到成日死,召出黎條友無雙都幫唔到你

其實我已經去到好遠,但想同fd coop,個fd新手 宜家想幫都幫唔到,唔 coop 又無樂趣… 一開波至少比一支酒人嘛,ds 過 boss 都有人性喇

同frd coop唔洗用酒,響地圖入鳥居指明PSN/開房set password

and
The "Yokai with a companion" works oddly as well. I can play with my friend who has set the same password and we can revive each other! But again only if we have both beaten the mission prior.

開房好似要大家都過左?
http://nioh.wiki.fextralife.com/Online

last trial時可以開房任揀關(因為demo得一兩關)
不過正式版出就改左,係要開房嗰個過左先得(好似係)
開發話係唔想俾人一開波太易刷
執著喺呢點冇咩意義
出到再難都有勁人覺得易
玩嗰陣樂在其中就得啦

我覺得佢地好慘
打機打到已經享受唔到隻驚既樂趣
唔識再發掘玩既方法 剩係識話易過beta
辛苦過番工
想問最多可以同幾多個朋友連機?
執著喺呢點冇咩意義
出到再難都有勁人覺得易
玩嗰陣樂在其中就得啦

我覺得佢地好慘
辛苦過番工

玩過beta知道左地圖方向 某d怪王習性模式
去到正式打番同樣野無驚喜
執著喺呢點冇咩意義
出到再難都有勁人覺得易
玩嗰陣樂在其中就得啦

我覺得佢地好慘
辛苦過番工

巴打我地繼續講吓隻game啦
話說對我地呢啲窮撚嚟講
日本啲限定裝一定要血刀塚入手
咁咪要add啲日本仔game先有機會攞到
執著喺呢點冇咩意義
出到再難都有勁人覺得易
玩嗰陣樂在其中就得啦

我覺得佢地好慘
辛苦過番工

話說對我地呢啲窮撚嚟講

隻狐狸頭盔可以參加sony個活動拎
另外好似仲有兩隻就要靠刀塚
執著喺呢點冇咩意義
出到再難都有勁人覺得易
玩嗰陣樂在其中就得啦

我覺得佢地好慘
辛苦過番工

話說對我地呢啲窮撚嚟講
咁咪要add啲日本仔先有機會攞到

自膠
執著喺呢點冇咩意義
出到再難都有勁人覺得易
玩嗰陣樂在其中就得啦

我覺得佢地好慘
辛苦過番工

話說對我地呢啲窮撚嚟講

隻狐狸頭盔可以參加sony個活動拎
另外好似仲有兩隻就要靠刀塚

我想要狸貓
好鬼得意
咁未又要再打過
再接係唔係仲難左?
想問最多可以同幾多個朋友連機?

兩個
唔係想嘈, 真心鍾意隻game
當時demo煲到爛, 到而家出正式版
討論下好似beta易玩d同有咩分別
諗起第2 beta打立花打到嘔
而家一take過, 原來係多左double step
咁姐
又無嫌棄咩野, 話易玩左d姐就要屌人點解唔祼裝打

同埋我真係無點用過九十九
唔係串, 而係唔記得有呢樣野用

打beta打過幾十次立花
而家打正式唔覺易先奇啦 唔係佢改得太弱
係你地beta已經用左好多次「死」去拎左經驗
咁你地打新野又會唔會覺得易呀?唔知未打過既王攻擊模式 而係咪一take過呀
你用少既死比人地用多既死去攻略到一個王 係你既玩得叻 學習能力快 但唔代表人地改到弱到唔合理地步

我無提過弱到唔合理
我話易左, 同巴打分析beta同正式版有咩唔同所以難度低左姐
同埋我想講, beta 3我無時間玩
beta 2贏到立花, 打左成百次先過到一次
想打多幾次刷裝都打唔贏
但呢隻立花我一次就過到, 我日版無用到download code
我打到第三版圖開始無耐, 每關都唔使死10次
但beta 2的飛緣我已經死左不下30次
所以想討論下姐, 咁啱有巴打提起
其實係因為裝有lv分別 著高lv裝打一定覺得易打
打雷獸個時我仲著緊送個套真田裝 食兩下電就死
其實如果唔換裝淨換武器 玩落同ds3差不多難
1就話裝可以+ 3都係無架

真田套野好好用喎
打到中國篇都冇換
殘心點先算撳得岩時機
殘心點先算撳得岩時機

睇左上行氣會易D
殘心點先算撳得岩時機

剛剛好左上條bar 白晒即禁
其實唔同怪或王都唔一定比到時間你禁完美殘心
硬直大既就話比你等到剛剛好fit先禁都未打你
有d你未回到一半都已經郁手打鳩你 每隻對像都會令你既 岩時機 唔同
殘心點先算撳得岩時機

睇左上行氣會易D

開頭睇氣bar
之後要慣睇身上d白光
最後應該唔洗睇都殘心到
唔係想嘈, 真心鍾意隻game
當時demo煲到爛, 到而家出正式版
討論下好似beta易玩d同有咩分別
諗起第2 beta打立花打到嘔
而家一take過, 原來係多左double step
咁姐
又無嫌棄咩野, 話易玩左d姐就要屌人點解唔祼裝打

同埋我真係無點用過九十九
唔係串, 而係唔記得有呢樣野用

打beta打過幾十次立花
而家打正式唔覺易先奇啦 唔係佢改得太弱
係你地beta已經用左好多次「死」去拎左經驗
咁你地打新野又會唔會覺得易呀?唔知未打過既王攻擊模式 而係咪一take過呀
你用少既死比人地用多既死去攻略到一個王 係你既玩得叻 學習能力快 但唔代表人地改到弱到唔合理地步

我無提過弱到唔合理
我話易左, 同巴打分析beta同正式版有咩唔同所以難度低左姐
同埋我想講, beta 3我無時間玩
beta 2贏到立花, 打左成百次先過到一次
想打多幾次刷裝都打唔贏
但呢隻立花我一次就過到, 我日版無用到download code
我打到第三版圖開始無耐, 每關都唔使死10次
但beta 2的飛緣我已經死左不下30次
所以想討論下姐, 咁啱有巴打提起

淨係呢個post都提過怪同立花既判定改左,消氣同血量,aggressiveness呢d
姐係唔止因為有經驗而cancel左個learning curve
不過都係唔好講咁多喇,費事俾非黑即白人仕無限上綱啦
爆左機巴打們,想問下後面d關會唔會有多新怪?twitch見人玩到中後期(lv70)都係打緊個堆怪
上面b巴打搞到我好癈... 話哂我都ds單挑爆機,血源 單抽 科斯勞倫斯

我玩咗四個鐘,都仲係第一關王都未打
仲模緊個 上中下架式點玩
點先可以玩到或轉到華麗斬技
忙完翻黎睇⋯嘩,我個回覆係咪引起左世界大戰

係既我同大家say sorry
其實我都係舒發下自已感受啫,sorry 囉
上面b巴打搞到我好癈... 話哂我都ds單挑爆機,血源 單抽 科斯勞倫斯

你練定一個架式先之後捉返個節奏
華麗斬技就過左關先啦
人物等級係唔係無上限

好鬼喜歡磨等級

你練定一個架式先之後捉返個節奏
華麗斬技就過左關先啦

一開始想華麗都有個限度,因為個升技系統set到你要過左某關先開到第二/三/四段既技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞