[借ac] 係美國新聞學院寫咗篇自己唔係中國人嘅文

1001 回覆
7430 Like 83 Dislike
絲打小心班支那豬
佢地殺人強姦咩都得
全部都係五毛,支那人出得國一定有外交部係背後有聯絡支持
駁佢地係無意義,佢地會用100倍既聲音黎回應
最重要係令西方文明社會了解香港既情況,咁樣有可能多一分力量可以幫助係香港追求自由 民主既人
好多去到外國都繼續群支那人,上支那網
而且佢地算係獨裁支那既既得利益者
一半人種問題,一半俾人洗腦
建議大家睇下醜陋的中國人呢本書,真係講得好中
當然支共嘅洗腦工程係非常勁,想當年08奧運去到最高峰,幾多香港人都認自己係支那人,只不過之後呢十年大家睇清楚支那人嘅真面目先識醒
D大陸人一去到呢d問題永遠唔可以做到理性討論
唔好話佢地啦,我識幾個香港仔去到澳洲,見班支那人有錢都即刻群埋去揾着數啦
明白 都儘量同身邊嘅朋友spread
加上近呢幾年支那好鍾意用軟文化洗腦
係美國嘅台灣人好多都群支那人睇支那劇
真係需要多啲好似樓主嘅人揭開真相
垃圾抖音
最神奇係佢地睇咁多新聞
都可以唔知自己國家殺雞取卵
以為自己屋企仲有大把貨
連登呢排就係咁吹捧大陸妹
多元化渠道去洗腦
你有人地都有
美國偏遠地方其實一定要有
玻璃心
lm
但係你都反駁到人哋個主權論喎
因為睇開大陸假新聞 所以咪覺得外國都有假新聞 又幾可悲嘅
加油絲打,d支那人真係好可惡
喂facebook/ig pm我???? 真心
<3

hong kong is not china
係每個到外國的香港人都要宣揚的事件

hong kong is not china
係每個到外國的香港人都要宣揚的事件

事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞