19/20 Grant loan, Non means 討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
15號先寄黎 返緊intern無咩時間好多野都搞唔切
盡量搞左佢先啦
陣間遲左又俾佢地屌
仲可以交到,但會叫你填份野講返原因。deadline 係指你能夠在呢個日期前交且完成所有程序,最快3星期內過數比你。否則,你處理時間會較長同過錢會遲已而
想問吓係咪一定要上網預約
啱啱先醒起聽日deadline 但係online最快都31
聽日walk in 去交得唔得
thanks all
可以
最好九至十點左右去,廢事無籌
其實walk in去都唔會交唔到
實有位俾你 但係要排隊等
有冇人試過比人抽中覆查銀行紀錄
知唔知佢會點查
覆查係咩意思 查番上年度?
查今年個申請
我試過中獎
好撚濕鳩

佢會是但俾間銀行你
e.g. 中銀
跟住叫你係張紙上面簽名 包埋你屋企人既簽名(因為你屋企人都要簽)
佢會拎住依張紙去中銀問staff 你有無戶口係中銀到
(姐係其實佢地想查你有無戶口係中銀 所以全家包埋申請人都要簽名)

同埋會俾多幾張紙你 係你之前申請既時候 填既個間銀行
e.g.恆生
佢會拎住依張紙去恆生check你record(時間係今年既range, 即:2018年4月1 to 2019年3月31 <-拿 我當年收到既個張紙 佢都係咁講 淨係會查申請時間既record 實際上係唔係 我就唔知喇因為佢地有你簽名 去銀行問乜都得

如果你光明正大無野隱瞞 照佢指示簽名就得
唔需要交其他野 淨係簽幾個名就得

利申 我係光明正大 咁好彩中左獎 唔知行咩狗屎運
cef係度問得唔得
想問下如果係碌卡比學費可以比咩收據副本佢
同問
想問下生活費貸款果到 彌償人受僱證明同工作地證明 如果無卡片 信 合約果啲野 咁要點做 上年counter比左張template教我寫左封證明 但唔知擺左去邊有無人有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞