19/20 Grant loan, Non means 討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
正,完全唔記得咗依回事
人生已完
韓國青瓦台聯署
https://lih.kg/1213446
想問下生活費貸款同學費貸款係咪同一日過數
現只收到前者
啱先交咗學費資助, 大概要幾耐先收到確認信?
我唔係year1, 之前補交左文件但grant 個邊到依家都無消息係咪正常?會唔會係寄失?
我都補交左文件,都係無消息
想問下之前幫fd買左機票,佢入錢落我戶口還比我會唔會比佢問??
好彩問一問,咁我叫佢還cash比我算
唔該晒
補交左文件之後無消息係正常
姐係你無漏其他野
如果你有漏野佢好快會寄信俾你 叫你再補交
如果無既話 應該60日內收到批幾錢既通知書
大約7月尾 8月頭

唔會寄失啦 你之前都係跟佢俾你地址寄去
咁你收到通知書未先?姐係通知你 話佢地收到你份form個封 收到就得架喇
如果驚既話就打去熱線
想問下, 啱先收到結果通知書, loan 係會俾咗先, 定係要我交咗 loan documents 去 department 到先會俾
唔好意思想問下如果有hall住本身又有full grant,hall fee有冇得計入grant入面,如果有既話個機制係點

本身冇車船
要交齊文件先至會處理
收到結果通知書了
Send左野過黎叫我補交資料,如果屋企人唔喺香港可唔可以打過去問佢遲啲先交
利申 下星期deadline
想問下poly non mean 下年嘅 幾時開始申請
利申 後門入year3
我on9填錯收入網上份表已交 但未交相關證明文件
想問要點提出申請更改
僱主填嗰份報稅可唔可以當收入證明?
你去loan department 盡力交哂文件先 ,同佢講有文件要後補,之後佢會叫你填份野簡單解釋就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞