[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(161) 望下#1 先

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
到底係我眼殘定點係京東禁左
G502 主宰者 升级版16000DPIG502 主宰者 升级版16000DPI
姐係g502 hero
今日收到張單變左
G502 RGB游戏鼠标G502 RGB游戏鼠标
寄左隻g502黎
果陣又折g502 hero係平少少
我點會特登揀隻貴少少既舊一代
有冇人知兩隻分別大唔大
different sensor
你都收左貨啦,淘寶退貨好麻煩
認命啦
HERO用小啲電
o11白
o11打手
又係你條撚樣
最平靚正 TV接收係邊隻呀
Magic-Pro ProHDTV Mini 2?
前一兩日問飛馬叫佢幫我問代理d野
琴日定前日追多次
到而家都未覆
中非打

請教一下第一次用3風扇
想問有無啲咩野可以買黎頂住個尾
感覺好易彎。。(雖然有塊鐵版)
google 高科技竹筷
買得到先算
我已經得閒就行下新高登
見到有TV Tuner就買
儲咗幾款以防手上嗰張死咗買唔返
唔係掛,個fd仲唸住呢幾日搵佢砌
係連睇都未睇
用電競竹籤
去淘仔search顯卡支架(唔好顯我老母)
😂😂😂抵 竹筷子
有冇邊幾隻係好用?
細細地既?
因為網上直播唔多清
想知有手指係咪清好多
想問吓大家下邊簡邊隻配置會好啲因爲怕單一張SSD易壞,定係其實無乜所謂,平時唔多打機

選擇一
<SSD>ADATA 1TB XPG SX6000 Lite M.2 2280 ASX6000LNP-1TT-C 3D TLC PCIe Gen3 x4 NVMe 1.3 SSD HK$ 888

選擇二
<SSD>ADATA 512GB XPG SX6000 Lite M.2 2280 ASX6000LNP-512GT-C 3D TLC PCIe Gen3 x4 NVMe 1.3 SSD HK$ 550
+
WD Blue WD10EZEX 1TB SATA3 6Gb/s /64MB HDD HK$ 297
柒到開花
唔潛返一頭半個月咩
970+6000
970太貴
講笑 我自己會揀1
我係用插咭嘅如果你問TV手指我就幫你唔到啦
EPC嘅數碼廣播區會有多啲人幫到你
雖然ProHDTV Mini 2我都有一隻不過封存緊未用過
同埋玩呢啲要拉線先收得靚
唔好諗住用佢附送嗰條爛鬼天線仔就收得到

我以前用過嘅幾張咭都冇乜大問題
目前用緊TBS 6514
正都係唔係貴咁多
前日去左問價 平完埋單仲貴過Jumbo價五舊水
Ram 又無貨 msi塊b450得返gaming plus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞