[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
想搵個背囊好似無印果個咁 黑色簡簡單單 但容量就要大啲 平時打波做gym用 有冇巴打有推介
The brown Buffalo
用料 手工好重要 特別咁多拉鏈 間隔
好似你圖中個袋咁
十幾條拉鏈
佢用質素差拉鏈
你唔洗幾耐就一條接一條咁壞了......
當然呢個價位 用料唔會靚
手工就未必
幾襯正裝
亦岩1-2日遊
普通款材料唔會太差,亦講唔上好
有D特別款 係靚料

外型就佢幾十款袋 應該會搵到款岩心水
唔該巴打
http://www.wildernessexperience.jp/products/balti-with-leather/
有無師兄知依款袋邊到仲有貨
搭朋友去埋日本都搵唔到
係咪應該放棄
incase?去試下先
要咩色
有冇興趣買2手? 我有個藍色incase
主要黑色
上面師兄推薦既 我行過晒都無
巴打請問呢個係咪Conceal Backpack 19L - Black 420D Nylon?
係呀
$69又幾抵
減咗價喎
我$89果陣用15%subscription discount買
幾耐 腸 下有冇得price match
係咪要自己轉運?
btw點解佢張圖個面睇落無你張圖個隻咁滑
2號order呀
算啦早買早享受
比多張圖
可以去youtube參考啲review
https://youtu.be/G3-E9tZQpQw
點睇tad fast pack?
求推薦 上網搵咗一排都無咩啱
主要番學用要放laptop, 25-30L
感覺似少少山系,唔想四四方方個種
背個pad如果可以厚同透氣會好啲舒服啲因為我部laptop都幾重
好的 唔該晒巴打
有無巴打知邊度賣袋好,肥花果啲?
有個Aer travel pack 2 好少用
想放
呢排對yamatomichi mini同Gregory sketch 25都有興趣,有冇巴打有用後感?
又或者如果你地知道有相若容量又有可拆式腰扣嘅都麻煩你話我知

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞