[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
想問呢款backpack有無名
除左filson仲有咩牌子會有 thx
搵到85折左右就差唔多了
唔係咩 頹款 頹色 好少平過8折
去野餐 買個全黑 無logo 穩陣
我呢排都咁野餐
好忙無睇呢個post
戶外款先想要有
行街 返學 西裝友 應該唔想要外水樽位
加連威老道間舖執左
仲可以去邊到睇511啲野?
巴打點睇bellroy classic backpack
https://www.flightlineshop.com

有無人知個網D野係未真貨
有個袋想買但平hktv好多
20L左右 想多啲間隔 筆直2K樓下有無好介紹
巴打有冇旅行背囊推薦
想買個背囊可以放到5日衫
應該睇幾多L?
巴打可唔可以講下唔啱用嘅原因
冬天定夏天先
會唔會買手信
放幾錢?
當住放冬天衫先
可能會買少少手信,但一定唔多
有冇咩推薦?
定duffel 再另外帶多個背囊啱我多啲
冬天淨換底衫就同夏天差唔多
有咩牌子背囊好似無印個隻咁背面有個暗格
呢款香港係咪完全無得買
想搵款15L全黑平時出街或者行山用
本身睇中arcteryx呢款

https://mono3.com/shop/bags/backpacks/arcteryx-index-15l-backpack/

巴打們仲有無其他好介紹?
巴打有無啲類似Fjallraven嘅brand介紹
個style casual啲
For返工返學用
Fjallraven用耐左係咪會變白
成日係街都見到其他人個啲好新淨
Bellroy or Trakke
兩個都啱啱喺Carryology攞獎睇吓你啱唔啱用
Trakke 都正
如果佢個dyneema collection唔係太貴嘅話,實狗沖
想問巴打 呢排跟post 聽落lbb嘅背囊唔錯
for 番U日常用 但唔知LBB當中嘅rolltop(定係THE PELOTON ASPHALT) 同breakaway 加配色 唔知點揀好
想用黎裝到14" laptop A4 notes
本人172cm高 會唔會用落太大?
Thx
有間唔知叫地獄拉面定咩既拉麵店附近. 不過上個月去睇已經少左好多
荃灣南豐隔離商場有間叫Dusty既以前都見過有賣wilderness experience.
E家唔知仲有冇. 好耐冇去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞