[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
係...今日發夢巳經見到4-5個揹藍花
巴打你覺得呢個款如何?
用不推文啦屌你老母
想問下korin design d backpack掂唔掂?睇youtube好似唔錯
我都想買黑花,搵極都無,有無人知邊度有貨
從來都對gregory冇乜興趣
但黑花出現我就輸左俾佢
黑花好好j

the overlander同好多背囊鋪都成日見到黑花喎
大家點睇綠花?
好似有d難襯衫
Gregory ascend day pack
無26L
屌啦星,第三個用緊,勁撚重之前買要2000蚊,點知上兩個月TST 有平,900 蚊就有個,如果唔係女朋友送我一早就唔用

個樣係型,但真係放得唔多野,同埋料我又覺得真心靚,但真係好重

佢有三個size, 我買大碼都係裝好少野
利申:181 CM 70KG
我用呢隻 一定要多野先挺 唔防水
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭6千咋
買咗amp12
可以分享下?axes買?
綠花個款幾靚,有兩種主色:綠和紅
又唔算多人用
好撚重,用過幾次直接放棄,又唔好裝嘢

我想搵呢類拉鏈嘅背囊 但係好難search
有冇人知呢啲拉鏈款點叫

試過search 環形/環狀/8字/交叉 拉鏈
買咗amp12
可以分享下?axes買?

我絲高168 覺得amp12啱啱好,好多細格好實用
平時出街用,又唔鍾意太大個
巴打可能會鍾意24多d

得沙田有
Sell hk商場
Thx,本身已經有30L袋,所以24唔太岩,有睇D20L-25L袋,揀中amp10/12, 10無背帶系統,
amp12應該岩岩好,外國網上廣告式review多,唔係好睇到實際好無用,
如果唔厚就真係fit晒EDC。
amp12本身已經1.3KG,算唔算好重?
佢好貼背,唔係好覺重
唔係你講我都冇留意佢係1.3KG
有無d防水背囊好介紹
用緊arro 22L,但爛爛地
又唔想買番同一隻背囊
其實依家堆背囊除非係canvas(帆布)製造,大部分都防水㗎啦
你想防水能力好啲嘅就買X-PAC物料嘅袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞