[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike

想搵啲類似呢個可以開到落最底or開哂嘅款
睇咗幾個網都冇咩見到靚啲嘅
除左carryson 個park同上面巴打個vx touring
仲有冇其他牌子可以推介吓
求名
wilderness 大部份都用美國 cordura fabric
新出少部份用xpac
仲有D係棉布上蠟配大皮底 勁厚重感
呢2隻料都cheap.... 我無野講了
山と道 諗下 上邊 有人post過
真係專業行上用返
osprey
fjallraven
gregory
鏍絲
果D
試返個岩身型 重要 D
布料係好, 但拎上手感覺麻麻, 太軟了, 軟到dur果隻, 入面又冇間隔, 實用性麻麻地
冇磨到你件衫尾咩?
揹過兩三次發覺唔襯自己 有keep單有保養 有冇巴絲收 有既留tg

可以試佢 全黑個城市系列
又厚又挺又多間格
或者棉上蠟呢個系列
山系都係輕為主
城市系列即係邊隻 有冇相
28代紅色supreme 有冇巴打有性趣,有單
Casual (非遠足款) 有邊隻抵用
(雖然有背負架的遠足款好舒服 但平時出一出去40L 又太大個 )

見中性男女都有用 doughnut anello
另外 arcteryx nike adidas 果種又偏運動同男人style
想買 The Brown Buffalo Conceal Backpack 420D但係官網冇晒黑色
有冇巴絲知仲有邊度有得買
Doughnut black
五百左右一個
最common mystery ranch
有冇手足用North Face Kaban?
評價如何?
想知craftedgoods SIMPLON 18L 襟唔襟用
D扣會唔會好易壞?
想賣 goruck gr 2, 有冇巴打有興趣?

呢d咁不羈既背囊點到有得買 , 有冇其他類似既牌子

https://www.youtube.com/watch?v=bt0MSE0Jq6o
掛住777好耐無返黎
睇完感想係
相機袋一個
有車先好買 好鬼重
的確佢間太多 大件野好難放咁
佢咪講左 jansport 黎
去美國官網睇下有無
想買一個for去旅行/行山 做運動 (女仔用)
會放單反 細細個既腳架 水 外套 尿袋 同紙巾果d濕碎野
睇過gregory同fjallraven 但唔知買邊隻好
求推薦
漏左講 背脊有拉鍊位擺野最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞