[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
想買個背囊返工, 平時著西裝返工,最主要每日放工都做gym, 所以擺到衫同波鞋就ok, 唔需要擺notebook, 大家有無推介 追咗post 有諗過ablecarry 但好似好大
有冇相睇下?
連登已經有highlight字後google search 功能架啦
同巴打好似 不過要放部15寸nb
想買個超百搭 用好耐
睇緊 cpl24 chz22 同black ember,
邊個好啲
Black ember la 實用好多
巴打,呢幾個好似都好重下
3個揀一個,我揀chz 22, 唔會太重型
我有個gorgory 用,但舊版冇格 搞唔掂
如果我買都係買普通個款
除咗呢三個仲有冇推介

想放個CPL24 Grey , 9月購入,冇咩用過全新一樣

有意tg https://t.me/chuwest
點解會想放既
女友買左個俾我,唔用佢果個下場會好慘
平放nomatic travel pack (唔連packing cube) 有意請留tg
最近買左個Osprey Tropos
550蚊, 但好functional

幾大, 又多格, 擺到17" gaming laptop
先前用開incase, 其實好重
Tropos 揹上身唔重
請問XPAKPRO邊度有得買? 上網搵唔到 唔知係咪我唔識搵
Evergood好似出左新款,唔知好唔好
睇完諗緊TAD FAST Pack Scout 會唔會太細,雖然現場見佢用真係好方便下
scout真係好細
同埋個形狀揹上身真係好撚似龜殼

用緊axiom 24
入左個CPL24...有D後悔無入MPL 30
有冇人知aer travel bag 2 small 防水點
諗緊tech pack 好唔好
定等evergood 個新袋
我都想
但係想揹上身試下先
Gregory 一街都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞