[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
仲用緊invisible
好用,料正,大牌子得黎又少撞款

不過laptop 位有d 薄,你望下實物先
個售貨員建議另一隻VX Touring 15 inch laptop, 個電腦格厚淨好多,但冇咁型子
咁你取捨,so far 呢隻我覺得比人underrated, 咁耐都冇人講,佢以前d 款係老積d,但呢個series 好後生,瑞士野都係少marketing
Supreme 28th red 有冇巴打有性趣
20L ,左右兩邊可放遮同水壺位,防水,另最好唔係黑色,巴打有無好介紹?我自己上網睇就drifter classic pack接近自己心水
去歐洲,想防盜既係咪得個款 號稱𠝹唔到既背囊? 有冇巴打有啲冇咁焗既款推介返

睇中呢個
用緊mini版

如果爛左想買返正常版
有咩分別
呢期興成個搶走
買個低調D
用緊ex 送嘅invisible bag, 有無類似嘅袋介紹
成個搶 有咩低調款
想問如果係想遠足行山用既話會有咩推薦
唔該哂
eclipse版有乜野分別?
叫咩名
爬晒post
睇中咗呢三個背囊揀唔落手

wilderness experience - balti with leather
http://www.wildernessexperience.jp/products/balti-with-leather/
wilderness experience - vagabond 3
http://www.wildernessexperience.jp/products/vagabond3/
fjallraven - raven 20L
https://www.fjallraven.com/shop/fjallraven-raven-20-l-F26051-black/
諗住平時返工用 拎嚟裝水 遮 switch 雜物 有時會加多件褸
有冇巴絲用過share下評價?
Wilderness d 料好cheap
好快爛定係點
普通布料 好薄 同街市賣嗰d一樣
WIlderness 睇過
唔裝多野個款唔挺
Fjallraven 就比想像中厚身
同個款平凡左d
有raven 20
雖然換左袋
但覺得佢真係幾好用
唯一唔鐘意條背帶既樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞