[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
可以去K11 Zixag 嗰度有實物試 兩款料都有
thanks巴打

出去睇下先
入面空間好窄 賣左轉aer dayback
考慮緊 alchemy ael022 / topo core pack
嚟緊想買個斜孭袋用, 想要啲大個少少, 要貼背隻嗰種
有冇邊款好推介?

同埋有冇鋪係可以試下款? 網上買怕買完返嚟唔啱心水

https://lbbjkt.com/the-echelon-s-eclipse

https://www.bluelounge.com/products/messenger-bag?variant=20805344198726
有冇巴打用緊The Brown Buffalo Conceal Backpack 19L?

想問下對佢條肩帶同背有咩評價?
上網睇評測見條帶好似幾薄所以唔知咩起上黎咩感覺

我本身用開ARRO22
而家想搵個斯文少少款既襯平時番工恤衫
或者巴打有冇類似推介?
唔該哂
aer daypack唔係仲細仲窄咩
想買個簡單款既粉紅色背囊俾女朋友返學裝電腦
有冇推薦
唔想咁大個 啱啱好裝到 13‘ MacBook Air 就得
大好多
唔係得14L咋咩?
K11 3樓有得睇
thanks樓上2位巴打。

早幾日去左睇, 已入, 開心使用中
推一推求解答
topo core pack 幾好睇, 但好似比較橫身
佢嗰種方式好實用嘅 pannel loader bag 都幾吸引 ael022 個價錢真係太貴考慮下先
panel loader bag 都幾好睇. 幾中意呢類方型袋
仲有冇多D

點睇
無印執個都得
都係咁款
想搵一個可以用黎office工又有間隔裝到波鞋嘅Backpack
近排見到Aer duffel pack2幾靚但又好似太大
唔知各位巴打有冇推介?

利申 返工要著suit 好多時夜晚會打波/gym
arro 22 silva 銀色有冇巴打有興趣? 朋友送但隻色唔太襯我
返工襯西裝,預埋出business trip 都帶既話

Arcteryx Blade 20 同 Fjallraven Raven 邊個會好d
啱啱落咗單訂ael022 希望送到嚟唔會失望
alchemy 有sale
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞