[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
係呀
Promo Code: 𝟑𝟎𝐎𝐅𝐅𝐆𝐑𝐄𝐘𝐂𝐏𝐋𝟐𝟒
用轉運,連運費千三四左右
個Promo code已經唔用得

應該仲得喎
巴打運費好像最平都45美金?
出面搵一間美國集運公司
Evergoods 運去美國免運費 ,我之前買左個MPL30
運費 HKD 120
thx巴打
用緊個背囊外型太軟,有冇方法挺起佢,入面塞咩好
15X高,身型瘦削、身短腳長。用途係裝手提電腦、遮,襯衫就恤衫s、Burberry款風衣etc,啱grad想urban feel啲,係咪aer flight pack最好?仲有無推介?前者我驚偏大
裝得手提電腦嘅袋都唔會細,妳用幾多吋嘅 laptop 先
請問咩名?
想問下防水day pack有咩揀
本身一直睇中左Aer Day同埋north face kaban
睇睇下呢兩隻又好似唔係好防水
想揾個外型簡潔啲urban啲嘅 入面多啲organisation
唔該晒
睇佢d料兩隻唔防水都跣水

我自己都有個都係north face,無帶遮入面都無濕,當然我無試過連人帶袋衝落海唔知防水到咩程度
師兄我喺官網已經搵唔到呢隻
你有冇link可以比我睇睇
有無人有聽過standard hunter?
好似係12年出嘅,不過身邊都無朋友聽過,想買又怕有伏
想買THE BREAKAWAY 'ECLIPSE' 但好似冇哂貨
平時都係用嚟返學 放IPAD同啲notes 同埋13吋laptop
定係買返THE BREAKAWAY正常版 除咗試網訂之外唔知邊到有得買
學生撚得800幾筆直
除左Herschel 仲有無啲又係有帶喺前面嘅袋
Victorinox?
好似唔係好大
但flight pack好似唔預你裝laptop
victorinox
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞