[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
今日行log on 見到outdoor 出左隻過係rfid 既,想問下有冇用
incase city backpack vs aer flight pack 2 vs aer fit pack 2
諗緊揀邊個用黎返工裝notebook, 有時會裝下gym 鞋, 請問邊度有實物睇
Incase 的話
Log on有,上次係APM見過
觀塘有間舖有aer 老實講你裝鞋嘅話唔使考慮incase
放鞋一定fit pack
有無巴打last min 想pre-order Evergoods Civic Half Zip 22L?
純share shipping
巴打大概咩價位
https://evergoods.us/products/civic-half-zip-22l
Shipping 44USD 純粹睇下有無多個人share咋
有冇人用過orbit gear既袋,睇落唔錯,但香港冇實物睇...
本身睇中準備買Able Carry

但今晚睇睇下又發現Arcteryx Granville Zip 16 好似幾正

想問有冇巴打用緊?

我自己本身用開arro22 不過用左好耐+太大個
想搵個細啲裝下輕便野
仆街冇出街舖睇aer duffel pack 2實物
官網買完返嚟先覺得好鬼大個
黑色x-pac版如果唔計shipping放有冇巴打要
淨係開咗箱出嚟試孭
我都買咗個,x-pac版真係大d😭唔係拎好多嘢都唔用佢,同埋巴打你個袋水樽位個度係咪都係冇咗條繩??
有aer logo嗰條尼龍繩?
我嗰個有喎
😮😮我返去再check check先
矮撚 167 睇中Wilderness Experience Meadow 同Kletter Small,想問邊個好.
Kletter small 上身會唔會太大個,同埋平時裝野都少,例如外套文件水樽之類,meadow係咪就夠 .
如果有其他款式都可以介紹下,唔該各位.
想收一個 arcteryx arro22 聯乘 concepts 黑白款
二手都得
tg:So3728
gregory 好唔好
最近想換travel backpack
如果有人想收aer travel pack v1可以pm我

呢條你有?😮😮
tg:SO3728
有呀
咪住先,你講緊拉鍊嗰條繩定水樽內膽入面有條繩?
內膽個條😔
各巴打有冇做啲咩特別嘢keep住個背囊冇咁易污糟?
Yes
Check咗我都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞