[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
買左個able carry 幾正
用 black ember 個陣試過三次被人拍膊頭問我個 backpack 係咩牌子邊度買

我鐘意而個
可惜側邊無水樽位
我都有諗過但最後揀左Citadel Modular Pack
因為已經有個rains roll top rucksack
其實我成日係街見人靚背囊都好想走去問人
但次次都怕尷尬嚇親人冇問到
有個上個月見過一直揾唔到係咩牌子耿耿於懷
下次大膽啲
師兄 想問佢個20L 大概幾大??
你係咪買20L個size
有無巴打用過aer tech pack或者evergoods CHZ 22評價如何 因為唔知買邊個好 本身用開不死鳥 但係已經好殘 想換過新 或者大家有無推介 budget無所謂
我evergoods 同 aer都有

Evergoods 佢哋標榜same day same bag
不過我覺得chz 其實同其他袋唔大分別
Cpl 正啲

Aer就型啲但係剩係得黑色

Ching 可以考慮吓bellroy 文青feel但都係好實用
早兩年睇po 買咗個mixed work falcon
靚仔加靚料 用咁耐都覺得好正
但買咗S size唔夠大
唔該巴打
想放一個全新hmg junction 3400
黑色大碼

t.me/ledts
留名
有冇巴打知邊度仲有arro22舊款黃logo果隻款
新款個樣唔多掂
Osprey - Nebula 入得過嗎?

睇中依個但好貴
interested?
有無啲黑色靚仔款背囊推介?
啲料類似不死鳥arro 22嗰啲就最好 即係跣水面 摸落少少滑咁
用買一個袋就會用好耐嘅諗法咁就過到自己
我係evergood big fan黎
冇用過CHZ 但用緊evergood CPL 24L
d料好吸d毛 塵 每次返到屋企都要清潔下
但我就平時出街 去旅行都會用 貪外型靚仔 又防水 同埋好少同人撞款
CHZ係新款黎 價錢相比CPL平
你講既帶果d野 一定夠位裝
我覺得可以值得一試
Ching 有冇mqd
冇 24L黎講 CPL靚仔d
功能性黎講MPL 30L好d
最初係官網買左MPL 但去左樓上鋪睇到CPL之後 就上網放左MPL 轉左用CPL
I see I see
我mqd同mpl都有 mqd真心正
仲以為你係reddit 嗰位evergoods 香港巴打
用緊
幾正,夠低調
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞