[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
專賣Gregory
想問下新版Gregory 26L點分真假嫁?
同埋想問下袋入面有冇tag?
買左個黑花26L
但係入面冇made in usa個tag

買大路牌子可考慮呢間
港豬supcruz不了
Lifesporthk真心自己友
每次都會罷工

Lifesport同埋second kill 香港良心

supcruz港豬收皮啦 平行時空撚
Aer daypack
先前係灣仔近修頓, 有間樓上戶外用品店買

果時做緊減價, 平時好似要賣一千

其實本身想賣第二款, 型d, 但係放唔到17" gaming laptop

tropos d 物料係for 粗用
個外形無咁潮, bulky d
如果用開mac book pro / 好slim 既notebook, 我覺得無問題, 因為本身部野唔重

如果用開部laptop 重, 用incase 會feel 到更重
但我覺得incase 既protection 好d
用incase帶gaming laptop係重到cls
前用家
香港邊度多F/ce背囊睇?因為上網睇中咗幾個,想睇下實物先,唔該
想問下咁多位巴打有無小背囊推介?
邊度入MPL30?
我個人建議買cpl 又靚仔又實用
我中意mpl個型多啲
冇人用mission workshop?

any肥,想買個放到電單車頭盔或者掛到都有冇人用緊
我都係SUBURBAN入, MPL大D, 上山都得
咁捨得 二千幾買個backpack
我想買嚟返工 行山 萬用
特價usd159 上星期買左
官網?得返灰色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞