[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
有冇人聽過或用過 doughnut 這個本地品牌?我見d 款不錯,價錢也合理
第1款應該係teardrop?
好似係
太軟
都係既. 不過好輕
唔覺有 我都係靠睇youtube ig咋
呢隻好唔好用? 係咪420d果款
我呢個係19 L 容量真係唔預佢裝得多野
發夢就一定唔好用
放電腦水樽遮同少量雜物同文件
出面兩格我放銀包耳機同薄褸
同埋19L個脊位一般
唔會揹太重嘅野
你要揹重野建議搵個有好少少負重功能嘅袋
係420D black呀
其實19l好夠我平時返工用
男人返工其實冇乜野要拎, 銀包鎖匙, 最多加個file, 一件外套, 一個飯盒, 19L好perfect
打手出沒
https://www.fjallraven.us/collections/backpacks/products/ulvo-23

呢款用防水料
面布防水防磨 唔係可以浸水啦
美國網就賣晒了
變白一定
佢面層有浸蠟
無就鬼鬼地了
fjallraven大部份袋 外套 褲都有上蠟的
想買 420D Black但官網長期冇貨
check過日本官網貴成倍都唔止
想問下有冇巴打知邊度有得買
覺得呢款用得愈殘愈好睇
咁我係咪唔應該洗
可以洗,洗完要搽返蠟,唔係就無晒防水
買for布袋嘅蠟 或者佢自家嗰隻
https://www.fjallraven.co.uk/fjallraven-greenland-wax-f79060/
pish
原本決定咗買AER day pack

但發現原來AER tech sling裝到laptop又唔會好大舊

有無ching平日返工返學係咩sling架?
Pelloton 好似幾大舊 唔輕
用黎旅行野餐就差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞