[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
問女仔背囊得唔得
3-6k budget,裝到a4 size
最好黑色 皮料,唔該
Arc'teryx Granville 25L
點睇?
Gregory daypack 26L 黑花
各位巴絲點睇?
有冇絲打用過kanken mini ?想買比女朋友唔知實唔實用,好似同普通size差100蚊
mini真係好細個

如果要買一個咁細嘅袋
不如買個細細地嘅斜孭袋啦

Fjallraven 好多袋都好正 唔一定要買kanken既
你個名

有咩好介紹,拎黎做聖誕禮物
大家都係自由西

如果Fjallraven 既話女仔可以考慮吓Foldsack?
自己係巴打所以都唔係好清楚女仔

另一個牌子都好正嘅係wilderness experience
美國牌子日本製造
幾靚仔 質量又好 重點係唔會太貴 又唔會一街都係同款袋

巴打有冇聽過
www.lifesportshk.com 佢哋間鋪喺旺角 老細係深黃
好值得幫襯

多袋可以試 可以搵去介紹下其他袋

真心推薦

呢個女仔來講應該唔錯

利申:一直以來都幫襯過幾次 知道咗佢深黃之後做咗打手
我想問下各位巴絲 香港仲有無邊到有賣Topo design啲野?

我見佢個daypack幾靚仔 有啲心動
仲有冇人用Visvim
仲有冇人用 Gregory
AER Black Friday 20% off
Carousell 間Offseason有無人買過嘢 感覺點?
最近想放一個無用好多年既arcteryx blade24
呢款舊logo邊度仲有得買?要全新
想買個60-70L的背囊,旅行同行山用
黎緊要行7-9日山
用緊Lowe Alpine airzone trek 40L, 覺得裝唔哂啲野,呢排就睇中osprey faripoint trek 75同osprey aether ag 70

有無巴打用過可以俾下意見?
直送香港喎20蚊美金
有冇巴打用過arcteryx mantis 26?會唔會太細個
好想搵個冇咁易扁塌塌 似arro 22果啲咁
見過人用都無放野係好扁
想收個evergoods mpl30 black
有巴打想放可以留tg
Does anyone have used Gregory Sketch 28 Pack before?
Push
追返post 見到好多巴打都有留意incase , Rain 呢啲牌子。提醒返係made in 支那
希望大家可以買之前再留意下個原產地

回下題。琴日同女朋友去左lifesporthk 買左個gregory fine day
自己就兩星期前買左個Porter tokyo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞