[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike

用左幾年又買左幾張皮既留名
觀塘間suburbanhk 有賣既,但無乜花+貴,都係上番網買啦,如果你係當相機袋佢新板個相機袋好ok 大推

btw 買ethnotek 你唔買佢其他色皮 買黑色 有d 浪費wo
想問有咩背囊好睇?想買個比老婆,中細SIZE,簡約款,皮款最好,但唔好鎖鏈
budget冇乜所謂,2-5K
灰色CPL $149 抵唔抵玩?
扺 suburban 咁撚貴
不過黑色cpl真心靚
我個日上去見過實物, 係真係唔錯,但前排先買左個GR1, 諗緊買唔買CPL 返工用
Goruck 好撚正 仲要made in USA
諗住畢業前買翻個GR2 40L

巴打你個GR1係21L定26L?

Cpl 灰色我麻麻,黑色又咁貴

Pre-order個chz22仲好
我買左26L, 我自己有時出街都多野拎,咁買大少少,我唔敢話佢料好正,因為此終呢幾年太多品牌,但佢個款夠低調同好襟睇。

另我學外國d 用家咁自己買左塊Kydex黎整背板,比較之下,比用原裝個塊咩得舒服D
GR1真心正

我係見好多當兵嘅同學都用goruck
自己心動又想買個GR2去旅行用
只係未諗到買34定40好

鍾意Made in US 緊係要買埋Tom Binh
真心好實用 只不過個樣麻麻地
一直好鐘意tom binh既功能性
但卡住左係個樣度
見到外國開始有人拎到duo backpack 了
GR真係好正,但個價好撚貴,買唔落手
望完個價錢我返咗去買ael022
Gregory
你部macbook storage 128定256?好奇想知
之前做sale買左個15L bullet rock好正
平時返工岩岩好
Goruck Veteran Sale rucksack有65折
GR1 made in Vietnam版都有折

屌佢老味上官網買袋 Fedex撚9me
親自去pickup 都唔比
Rucksack有無人試過好唔好用?見佢有塊版拆唔到。香港又無得試
自膠,rucker至真
聽日雙十一,
應該好多鋪頭做優惠,
但大家忍住,
聽日三罷啊,
請支持黃色生態圈
呢個moment 嗰間supcruz 仲黎雙11優惠
其他鋪罷工 個supcruz係到搞優惠
Dklm平衡時空咩

永不幫襯
日日咩時候都係post袋,好垃圾
最近想買個carry on 袋30-40L
想知有冇賣背囊既黃店可以睇袋
巴打 香港邊道賣tropos $550?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞