[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
咪incase 同 aer
你講得啱嘅 通常斯文都係齋啲
咩身型先
肥仔就細隻
一般身型 無問題
瘦底但個人橫
有冇話邊隻好 諗左好耐都決定唔到
Fjallraven 感覺無咁撞
有無巴打 咩開 Burton
有無巴打有用過As20v呢個牌子既backpack?
仲有冇啲同Aer day pack差唔多嘅推薦
主要都係for返工/出trip裝laptop 同文件咁樣
有冇人用新秀麗?
商務red series 好似幾好
女仔想買mysteryranch booty bag 知唔知邊度有?
永高行
wilderness exp 好襟用
以前行街見到隻色好靚即刻買左...明明係第一次見既牌子
之後發現元朗都有賣牌子.. 又買左個
不過好似多數冇暗格 一大格放哂D野入去 呢樣爭少少
狐狸仔個袋放notebook 會有問題
因為notebook間隔去到個袋嘅2/3 左右
如果個袋唔full ,又放左notebook 嘅話
notebook 會向外傾,令到個袋唔貼背
跟住個袋底就會磨到件衫

正常notebook 間隔
一係就去到好高,一係有條魔術貼帶連到袋嘅頂部
利申:用緊呢個袋
邊買,幾錢?
porter分店
點睇douchebag the backpack
你買邊款?
arcteryx blade 20 有咪好正? 想問但驚佢就出新
背囊一般最多都係每年換下色就算
換材料已經算大改動
有D每年都會出 佢原本無果個定位的背囊
但新款通常都無人買
依家流行果D通常都已經賣左十年八年以上
元朗邊度?
有無人用過無印呢隻背囊?覺得點?

無印依家產地係邊
求推薦都上網睇咗幾日
主要係返工(要著西裝)後要去踢波用
所以希望防水 裝到文件 可以裝到2對鞋+2套衫+毛巾 最好有鞋隔+水樽位
同其他瑣碎野例如遮 銀包鎖匙 尿袋
20-25L夠用?
買個duffle算啦
背囊 要放咁多野 要30L +啦
太大個背囊襯西裝唔好睇喎
duffle手提反而型D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞