[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨

1001 回覆
30 Like 20 Dislike
我都唔知呀,我喺外國住,你可以去佢個FB page問吓

呢類咁大嘅sling真係得好少,孭得多嘢會對膊頭負擔大,咁一個係呢個kickstarter先第一次見,你仲要係孭球拍
見到旺電有 都多款
係啊
想問下sling裝laptop嘅話,咩上身會唔會岩住背隻
買咗個cabin zero military 旅行出街都啱用 幾舊水 窮撚必備
x-pak pro唔會嘅,佢啲物料好厚,不過個袋都成1kg重
已經屌左個
好岩返工
又夠扁身
近背又有一格放證放銀包
內格有兩格放水櫥同遮,頂格放濕星野
你要嘅係呢隻 https://www.codeofbell.com/collections/x-pak-new
我send咗email同FB message咗佢哋啦,佢回嘅話我話你知啦
抄款野就算撚數啦
你係咪買藍色? 官網冇黑色
官網上嗰個應該係新款嚟
Xpak 出咗兩代了,以佢官網為準,同埋佢本身Kickstarter 有出過ks special edition
嗰兩條帶係compression strap 唔用嘅話可以拆咗佢
正面無拉鍊係因為係想留比第一代嘅kickstarter backer咁話喎

https://www.kickstarter.com/projects/1945160422/x-podtm-the-ultimate-evolution-of-compact-carry/description
拉落去有講同上一代x-pak有咩分別
Yamatomichi mini 用家, 返工用太大,去行山or 3日2夜short trip 啱啱好,無腰帶,真係好輕,裏面無間隔
我想買佢隻cpl,但真係好貴😭
而家係官網買灰色有七折
美國官網?🙇🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞