[月經] iOS集中討論區 (89) 女魔頭已走 蘋果有冇救?

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
等6月睇下會唔會出新機
就係唔知頂唔頂到六月WWDC (而且唔保證有新macbook)
日日都俾部機撚到想dump部機落街
我會揀Windows機
可能淨係用嚟讀書打report無所謂
mac真係當佢時間停留咗係2015好過
好後悔果陣冇入mbpr最後一代齊port
又或者xps嘅
總之而家真係無咩特別需要都唔好買MacBook住
寧願忍吓手,啲舊機頂多陣

本身啲spec已經係mark up晒,都算,當買OSX
但一部電腦玩到連keyboard都咁重鑊氣,真係
個個都搶住捐
最大問題唔係錢,係啲料
燒咗就無了
無法架喇,歐洲啲教堂好多都起成幾百年都未起完,啲料都無可能下下跟到原設計。
好似德國咁,依家個科隆大教堂,都係現代產物。
只要還完到個精神同氣息,都可以接受嘅。
mbpr 15 13‘翻新機最後入手
用緊都好後悔個陣冇升爆上i7 16gb ram
Same
部black shark 2用Oled但係可以set DC調光
姐係可以冇咁閃

Apple可唔可以係iOS 13搞埋
有無人試過upgrade左新iOS之後會有時無端端swipe 左同右? Lock 完再unlock 又即刻無事...
冇錯呀屌
DC 調光係直情唔閃

但據聞唔係單憑 software 搞得掂嘅事
所謂類 DC 調光嘅 kernel 都有唔少妥協
加埋啲色要重新調校
未必係短時間內做到嘅嘢
Retail head新head都係女人
琴日新ig 一黎就係IFC store

https://www.instagram.com/deirdre.at.apple

Apple真係好睇重香港嘅成績
宜家battery低過80% 係咪無左免費換電?
最尾條女有無ig
我果部13吋mid 2014底配普通咁上吓網/做吓文書嘢/remote desktop仲好夠用
去士多撚mbp覺得唯一好嘅就係輕左好多,然後就沒有然後了
你去IFC搵佢真人
睇條女對眼就知比人擺上枱啦..... 死魚眼個笑容假到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞