[月經] iOS集中討論區 (89) 女魔頭已走 蘋果有冇救?

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
仲有Magsafe 令到少左好多機跌落地下
尋晚QCOM一出個消息
升咗20%

蘋果今次真係投降
蘋果升幾個%
高通升廿幾%,仲要話盈喜

邊個係真正投降都未知
作為用家
只想Apple用返Qcom啲chips,intel不了
Intel 堅廢...

Iphone 舊機仲收得好過新機 (我覺得)

同一地方,Android 3G轉4G唔洗一陣就得,iPhone 就長期留係3G, 要load 好耐先轉返4G
就算收4G Android 接收都好過iPhone. 以前iPhone 用高通chips 唔會咁樣,嚟緊用返高通5G 正
想問下 翻新既 ipad pro 10.5 256 gb 係英國賣緊 5400 hkd 屌唔屌得過 因為我唔係香港但係今年10月前好需要部ipad 6月中先番到hk。但係唔會考慮 ipad pro 2018 因為好怕會變彎。除左依個之外會考慮ipad air 3. 大家點睇。因為唔知道翻新既ipad咩情況
G 持👍🏻👍🏻👍🏻
放心 唔會有
想知叉完未
以前有綠燈睇
叉滿要拎走 有時阻住老母插其他嘢
唔通成日揭起睇幾多電又合返埋
依家cut埋真係好反智

而且連一個usb 3.0插口都唔肯留
usb3.0 同 usb-c係冇衝突
其實冇左usb3.0 port, 無論公司用同返學用都好唔方便

始終依家仲係usb手指普及既年代 如果一部手提電腦連插隻普通usb手指都連自備個hub先得 咁真係太離地
i mean usb-c都可以係3.0
我修正

我意思係指冇左usb-a port
仲有sd card
不過我諗Tim仔係想你用iPhone影相 唔再用單反
呢樣真係好反智 又唔係唔夠位放
老灣機城留名
大量體育明星助陣 Apple 重本力谷 Beats Powerbeats Pro 無線耳機

Apple 的第二代 AirPods 無線耳機才剛推出不久,又有另一功能相若,但走運動路線的 Powerbeats Pro 無線耳機發表。為了配合無線耳機於 5 月上市,Apple 特別找來大批運動明星,拍攝了一條廣告短片造勢,昨日該廣告片上載至 Beats by Dre 的官方 YouTube 頻道

Apple 今次出手非常重,找來的運動員可謂粒粒皆星,涵蓋籃球、足球、網球、拳擊、體操等多個範疇,熟悉的名字包括勒邦.占士、莎蓮娜.威廉絲、夏薩特、西蒙.拜爾斯和安東尼.約書亞。廣告中可見運動員在努力鍛煉,同時佩戴著 Powerbeats Pro 無線耳機,以突顯無線耳機不易脫落和防水防汗等特性
https://youtu.be/Dd1VIeTMGQs
轉至unwire
全部體育明星都戴白色
Apple嘢愈賣愈貴嘅原因係啲錢拎哂去請巨星拍廣告
啱啱拎手頭上部S10 check下
真係用緊360
Nigga戴白色
Hkd 5000 中價 iPhone. 價錢 ok

但係外型同 iPhone 8 一樣,宜家用緊 iPhone 7, 8 果啲點解要換? 仲行得好順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞