[月經] iOS集中討論區 (89) 女魔頭已走 蘋果有冇救?

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
因為佢哋唔介意囉
ios 個內容限制點先可以block指定嘅網又唔block晒所有*網
我跟晒佢做都係整唔到呢個畫面
https://www.google.com.hk/amp/s/www.imore.com/how-block-specific-websites-being-accessed-safari-iphone-and-ipad%3famp
佢個成日過濾好煩 乜都block柒晒
*成人
我會用adblock block個網
佢會咁

利申:我唔要自己add website果種
你唔自己add點block
新iPhone 三鏡頭但有黑色coating遮住

https://www.macrumors.com/2019/04/18/2019-iphones-12mp-front-cameras-kuo/

但都係好樣衰
yeah 慳錢年again
我今年應該冇嘢買
除非佢出iPod Touch
我都係
等iPhone xis
而家apple啲新嘢係要啲客放棄舊機啲好嘢去換新機
好on9
比得起一皮咪唔洗放棄
最慘係俾到一皮都仲要冇咗個headphone jack
都唔係呀
有啲嘢cut咗就無
佢預你再加千二買AirPods
跟住每年換對新 air pods, 因為電池死咗
之前係咪有個巴打買咗lg個新4k mon?
想知用成點?
powerbeat 2k 出年粒電唔知點
有藍芽
佢啲電多過AirPods
就算老化都無AirPods 咁虧
唔你香港買嘅iPhone,如果入面個電池係原廠,可唔可以去香港嘅apple store畀錢換電?
年頭買左aw4
而家部windows notebook 狂BSOD洗機都冇用
考慮緊macbook 但隔離mac post個表部部都有鑊氣特別個keyboard真係
打字手感大戰windows 10,兩舊屎好難揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞