[月經] iOS集中討論區 (89) 女魔頭已走 蘋果有冇救?

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
而家XR無左3D TOUCH
平時大家打字果樣簡入面D字
以前禁實個space bar可以簡,但而家好似無左
long press space bar
9成係啦
宜家買iphone x 是否不智?

手細 xr大咗少少
明智的,啱自己用就得
不過依家比我再買我會買 XR
X 出個陣買咗 X
但 XR LCD mon 應該好啲
iOS 幾時先可以改一改notification ,改做an機咁

iOS 幾時先可以用到數字鍵揾contacts person

iOS 幾時先可以唔download email attachment
幾時先可以fix返個阻住哂既volume icon同埋incoming call唔好遮哂成個mon
點解唔可以係咁 press volume down button 去震動或靜音。

開會唔想震機可以點做?
apple個d維修方案係咪只限本地出售既iphone
日版美版個d整唔整?
其實佢數得出iOS咁多唔符合佢心水嘅嘢
應該要用Android先係
典型有諗法但係亂吠就以為幫咗件事,其實職場好多人都係咁
開勿擾模式
黃字嗰個先正心諗做乜9
Keep住係12.1.3 無升無事
不過個mon邊開始出現泛黃/偏色
係咪LCD mon既死症黎?
想當年部6仔又係咁,用左2年幾3年
最後要換機又係因為個mon呢個問題愈黎愈嚴重
見IOS 順就轉佐會, 但發現好多野android 好用D

google photo 向上推就睇到相的details, apple photo 就唔知點先搵到
(如果有人拎privacy 黎講就冇得嘈)
google photos有iOS app
佢個ios app都好用較好野 一開就識自己backup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞