[月經] iOS集中討論區 (89) 女魔頭已走 蘋果有冇救?

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
Ios12個cpu調度激進好多所以食電
換來快反應
有冇source?
算啦,唔好幫apple 兜。咁樣講ios 9個cpu調度應該最激進,因為6s嗰陣最順無lag
Old

New
咁Windows 10係咪用得少ram過windows xp?
Google就搵到
係咪要人餵埋你
即係你想講apple呃緊geekbench score
新版本ios令舊機開app慢咗, 點解先~ 今次apple應該唔會好似ios12咁仁慈, xs/xsmax/xr 都賣得唔好, 舊機上ios13
iOS 12.2

之前曾經起mobile data 入面關左某D app 既 數據,依家想開番個數據,但點知唔work,自動再幫我關番。

請問有無人有同樣情況
係 iphone x 來
可能真係短路,一晚standby冇咗40%
APP STORE UPDATE左個TERMS AGREE極都唔得,有咩解決方法,已經重新開過部機
我都係咁
有無人試過咁,爬過好多文都唔得,已reset 過net worksetting
用左兩日12.3 beta 3
電好過beta 1&2
Apple Music 日日彈兩三次app
用airpods,藍牙耐唔耐自己斷再connect返
報告返琴日話ipad touch id短路, 頭先得閒用過 探熱器去度個溫度, 個探熱器華高得滯佢度唔到 睇嚟真係要攞去整

又黎

教埋你點換機
Apple唔好再send呢啲email喇
愈send得多盞愈整cheap自己
今次教埋你點Backup,幾有誠意
我想reply : 不了
冇得唔整 完全唔正常
中左招+1
應該係蘋果問題
台灣個邊都有人中招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞