[月經] iOS集中討論區 (89) 女魔頭已走 蘋果有冇救?

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
THX,咁都好D
呢個應該係唔share你買咗嘅app
不過我未用過 唔敢肯定
但你唔好預好高價 出面細鋪放可能仲高
人地Apple搞family個原意係俾一家之主做Admin
加哂成家人入去
一個價錢可以成家人用(同時令成家人都入哂Apple個ecosystem)
唔係俾你求其搵幾個friend組團share月費
我都唔明點解會有人聽歌都要慳到咁盡為咩
我真係幾個親戚share,但各自有各自買左iCloud plan,而家唔知點run
有啲人個個月都開新account扼試用
仲有,我地唔怕share account買野
岩岩由Android轉會過黎
想問下WhatsApp 可唔可以set group msg唔震唔響但會有通知?
一mute group就通知都冇埋
group入面有custom tone, 你試下
試過 佢會提你其他人買左iCloud唔會直接share 會問你洗唔洗include果個人
冇用Now E但用now tv
一個月先58蚊...
iPad air 2 個mon有黑影仲有冇地方收?
同屋企夾又另計啦
icloud storage 唔share 咪得
想問一般電話大鋪trade-in iphone7 128/256 -> xs 256要補幾多?
(例如衛訊)
我想share俾某一兩個user
俾個參考你
我舊年九月胃訊8plus 64換Xs 256補咗$5500

一啲「補」嘅感覺都冇
想問下apple music係咪比Spotify多啲日文歌?
想問下ipad pro 10.5學生用黎jot notes 睇下片 夠唔夠用幾年
可以較唔響但好似較唔到唔震?
Now隨身睇App好似又故障
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞