[月經] iOS集中討論區 (89) 女魔頭已走 蘋果有冇救?

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
5s年代已經係咁, 一耐個mon四條邊就愈黎愈黃, D舊機冇用擺咗一排攞返出黎開機就發現黃咗勁多
我咪講緊google 個 iOS app

我揾緊例子講an 機某啲位好過iOS 姐

講多樣野咪右面拉上拉落囉,尼樣冇apps 做到啦呱
我長開用mobile data sync
但有時返強國唔記得熄就仆街我用自由鳥幾個字就出notification話就到300MB
幾年前Google啲app iOS版係好過an版
但而家就倒轉
唔用擺一排都會咁
呢個問題搞到部機最多都係用到2、3幾年
除非換mon/唔介意
真心唔明點解圖片唔整個拉button
話就話有得search, 但你點會咁易Search到.....

睇書/PDF 仲死... 下下要向下碌40/50 頁
Mon同玻璃中間D UV膠水時間耐就會變質變黃, 死症黎
電話簿都支援
時間地點人物景物點會search唔到
用 spigen airskin0.3mm薄

AirJacket都好薄 但一定要買磨砂 普通透明版本會甩漆
Safari 睇冇
中文名冇
終於明白,學到野
買機個陣想左揀右揀,想要部無偏色/陰陽mon既
結果用一排都係避唔到呢個問題
咁我又未入曬朋友個樣落電話到點揾人物

只記得16 年同你食過飯,去酒樓。你可以點search?
Download 佐個pdf 都冇得碌喎?

係咪要去setting 到開?

睇pdf 要用book 黎睇先得?就咁開係冇
其實search一定快過拉囉
呢個case,最快一定係用地點搵,第二係場景,第三係人物,最後係時間,而用拉九成要搵5分鐘以上

我通常30秒至一分鐘內可以搵到任何諗到記得情景嘅相,而人腦對時間呢個條件通常都係最唔可靠嘅
Btw, 朋友樣係唔駛入嘅,a12 bionic chips 內置ai自動計到,你開另一張有同一個朋友嘅相向上一推再㩒落個樣已經會有佢其他相,當然畀返個名佢就更方便咁解
巴打入曬所以朋友樣入去? 我用舊機長期熄gps,好多相冇location
首先要揾到同佢的第一張合照,之後先可以快速揾

咁我都係得閒入下啲名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞