[月經] iOS集中討論區 (89) 女魔頭已走 蘋果有冇救?

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
點解咁多人唔睇好11???
淨係UPGRADE CAM, 又貴/重
用緊6Plus 仲諗住黎緊換11
不了 我係你就到時換xs
大機真係好重, 仲未計CASE
XS 都可以,11未出就咁多負評
全裸緊,用耐左大機發現隻手會好攰想轉返細機用
但少少擔心打字會好唔慣
今次11 會唔會又加價 舊機又原價繼續賣
如果將最個save to album變做share嘅話好似彈性大d,mark完d野就可以立即share出去,而唔使再係相簿到搵
你用咩機

尋晚我用落 唔食電喎
因為樣衰
腫瘤鏡頭
大家點睇iOS 13傳緊iPad support mouse
唔係掛
咁macbook咪慢慢收皮
想請問大家

如果有位用戶 只有一部iPhone 有Apple ID登入了iCloud中的Find My iPhone

如果之後當事人有一日唔見咗唯一嗰部iPhone 當事人點先可以log in返自己個iCloud去lock機? 因為用其他電腦就需要two-step authentication 即係有6個位嘅數字要輸入先log in到

但如果使用其他人在iOS平台上的Find My iPhone app去登入當事人的iCloud呢? 咁會點?

如果有就真係可以買部ipad連周邊
mouse唔知啦,但而家傳可以當mon用唔使用third party app
2step 可以用Sms,登記多幾個認證嘅電話號碼同email都得
只要你用落唔覺得lag同倒水嘅話
冇話無可能
另一個考慮係佢未必上到ios13,慢慢會有d app update 唔到
Thanks very much indeed
買咗diet用過幾次
老人家睇片用就一定得添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞