[月經] iOS集中討論區 (89) 女魔頭已走 蘋果有冇救?

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
如果你單手唔洗隻手要移位就撳到對角

咁你應該係Hulk嚟
咁又唔係,但移位都單手用到嘛
正 唔該哂巴打
食電左,同埋上網會白蘋果
我覺得啲動畫慢左,有時掃掃下會lag
題外話琴日拎左隻apple watch去整
今日unpair左冇錶嘅情況下部機慳電左好多
認真, 就係比個 case 整花, 好多 case 都會咁
銀色有樣好花左可以拋光還原到全新機一樣
BTW 用緊Xs Max銀色半裸跑
如果買二手機用愛思助手CHECK 準唔準
(Q1) 點解到今時今日 要power off任何iOS裝置前 都唔需要密碼passcode或Touch ID/Face ID? 當然除了完全沒有電的情況底下

(Q2) 點解唔全面使用eSIM去代替所有實體nano SIM卡?

(Q3) 點解User唔可以有自由去set要有Touch ID/Face ID確認 先可以接聽任何來電?

而在遺失模式情況底下 只有接聽「特定電話號碼」才可以被豁免需要Touch ID/Face ID
希望 iOS 13 真係可以令 iPad 變得有用
我X反而覺得順咗,不過電用得好快下
之前買左 luna display 但其實好少用
希望真係會有真多工啦 floating windows 同可以雙開同一個app
起碼check到係唔係積木機(好似係)
雙開要解決notifications 問題同app extension
即係咩問題?
用緊6+
買部11 用一年trade in 換12 定買部XS Max 等12 好啲?
新beta終於搞掂safari閂晒所有tab之後個animation會疾呢個問題
我買咗duet用過一兩次就冇用
有無人用xs會有聽唔到錄音既問題宜家聽錄音個陣唔識黑mon 成日都要播出黎聽 無得貼住耳仔聽
係咪你芒貼太廢/太厚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞