[月經] iOS集中討論區 (89) 女魔頭已走 蘋果有冇救?

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

今朝起身就見到多左佢,請問點整走佢
我都係 唔想理咁多野
Mini5
Setting > general> handoff (off)
follow
一開就發現到有bug
睇唔到group page
撳入去全部gp都係空白
Fb=content farm互相集交,再加少少personal account share content farm/自己嘢
我一直都無開hand off 架...
佢係間唔中出再, 右上角仲有嗰鬧鐘仔, 都唔知咩意思
以前叫proactive, 而家係siri suggest, 佢分析咗你大概幾時開呢個app就會suggest出嚟
6月試聲
Dark Mode for Safari browserhttps://itunes.apple.com/hk/app/dark-mode-for-safari-browser/id1455724020?l=en&mt=8
幾得意 直接將個網轉darkmode
點用? 每去一頁都要㩒一次去轉 Dark Mode?
類似reading嗰個mode
因為唔係個個網support reading mode
終於叫人係英國買咗ikea插蘇 可以叫siri開冷氣
Push
想問下 我無用開apple music, 但會入歌落iphone, 咁可以點輸出去homepod?
加上白印問題應該兩部機都有
部iphone8 沒有服務咗2日 換咗新sim卡都係咁
係咪壞咗主機板?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞