[月經] iOS集中討論區 (89) 女魔頭已走 蘋果有冇救?

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
因為香港人幾貴都肯比錢
想問吓share apple music係咪會要share 埋iCloud
想問吓 iphone7個mon有少少離離地 巴絲有無推薦邊到可以整一整佢?
我會等4g plan 再減價算
香港d 濕鳩電話限gb 數,5g 只會加速爆data
求救
啱新買左部xr
照舊諗住係icloud backup返
按程序禁要我software update
load左成半個鐘都未開始up到
可以點
back又係去返揀icloud backup個頁面度
想點
跳過哂啲設定
直入settings嗰頁update咗先
然後再洗機嚟過
而家shutdown完再setup過
終於係preparing updates
理論上係 要入family
有冇pdf note taking app 可以sync google drive 可以推介下
Notabilty 同goodnote 都唔可以sync
咁點解咁多人上網搵人夾既?
我之前都係咁 但揀左set up as new iPhone 就得
不過我最尾放棄左iCloud restore 唔知撳set up as new iPhone之後有冇得restore 你自己上網搵搵先 驚伏左你
5G 分兩part,
24GHz以上既 mmwave 同 "4.6G" 既3.5GHz

mmwave先唔講馬𩣑山有結界同3根本無買到,

本身mmwave frequency係高到可以俾oxygen吸收

所以5G手機最少要上下右左各一個usb手指咁大既天線

而3.5GHz根本只係4G 技術包裝5G名上去

5G成件事好撚on9

https://arstechnica.com/gadgets/2018/12/dont-buy-a-5g-smartphone-at-least-not-for-a-while/
up完restore緊
re左成個鐘三分一都冇
明明以前5換6換7都冇咁麻煩
有無整過機既巴絲有好鋪推薦
咩年代呀仲n字
應該又係hkbn作怪
想問下有無人呢排app store update apps load得勁慢,已經用緊wifi up
成日update唔到要restart
又有問題
xr點show返個battery%出黎?
display同battery都冇呢樣野
係邊度?
右上角,拉落嚟
原來係咁
冇得係下面拉上黎好唔慣
比返張卡人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞