[月經] iOS集中討論區 (89) 女魔頭已走 蘋果有冇救?

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我會係icloud backup到tick走whatsapp 之後用whatsapp入面嚟backup
咁做法我自己覺得好d 一嚟icloud又唔洗重覆backup一次whatsapp而哂位 二嚟又唔洗等icloud還原先有得用whatsapp 可以即裝即用即還原
我開住mon無郁過 都係一樣upload咗199.2MB就卡咗
試過晒了
hard reboot都試過
呢間公司淨係識偷資料
Apps又唔整好啲
最慘係fb有錢買人哋個app返嚟
成日reload搞到唔想再用
thank you
啱啱咩都冇做又冇事
一時時
我下次遇到試下熄vpn 先thanks
2位都唔該哂
Restore返12.2,放棄
彈到做唔到野
想將iPhone啲音樂備份落電腦度 有冇師兄知道點做 因為我啲都係上網下載拉落去 iCloud未必備份到
開iCloud library
你入歌係拉入iTunes 定點?
上網download完直接拉入iTunes
拉入iTunes 再駁總sync 定係用iCloud library sync?
我係take左手動管理和影片之後直接放落音樂度 而依家嘅情況係我重裝左iTunes如果再take多次嘅話會洗咗我宜家d歌
我太耐無理個iTunes setting
但係好似你可以喺電腦backup 個library, reinstall iTunes 之後再paste 番個backup library 過去就得

我就係有啲歌唔係iTunes度買 所以備份唔到落個資料庫到
要傳送呀

btw 好心join Apple Music 嗰d 啦
下下dl 真係成個唱片業俾你班人搞彎哂
唔得係正常喎,有版權㗎嘛
想問邊度買到其他色嘅正版airpod
Colorware信唔信得過?
其他色?
apple 幾時出過白色以外嘅airpods
Colorware做左好耐了 唔介意比多倍錢信得過
終於買左個battery case
雖然樣衰又貴同重 不過真係幾好用 手感唔算差 最緊要係可以快差同無線差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞