[細底係原罪] M43呢邊報到(2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
M43做旅行機一流

EM5 + 1240

M43做旅行機一流

EM5 + 1240

想買EM5 ii搭1240

啱啱去完旅行,劣作幾貼

利申 : 直出冇執過
的士嗰張幾正
大家po多啲相推爆佢
個個啲相都好正
感覺上買得EM1M2一定要買埋支12-100
感覺上買得EM1M2一定要買埋支12-100

係,我都覺得,不過堅重同貴
好同意, EM1 ii 應該配上12-100 /4
唔搭呢支鏡,好似哂左部機咁
現在先買canon m5會唔會做傻仔?
但m6無觀景器又買唔落手

Canon 唔係m43嚟
btw,買Sony fuji都唔買canon 無反
如果上富士山,部PEN-F冇weather proof會唔會頂唔住架?山頂
有冇巴打試過

EOS M5個人覺得齋body落到4千頭既就可以接受到佢既缺點,例如重
M5 M6對焦速度正常左,比起E3的確係好
好同意, EM1 ii 應該配上12-100 /4
唔搭呢支鏡,好似哂左部機咁

搭300F4都正
如果上富士山,部PEN-F冇weather proof會唔會頂唔住架?山頂
有冇巴打試過

其實可以諗下e-m1
有冇巴打試過

其實可以諗下e-m1

啱啱去完立山黑部同白川鄉,立山黑部就4度有細雨,白川鄉就中雨微風,部em5ii 完全冇問題用落好放心
有冇巴打試過

其實可以諗下e-m1

啱啱去完立山黑部同白川鄉,立山黑部就4度有細雨,白川鄉就中雨微風,部em5ii 完全冇問題用落好放心

我得pen-f咋
有冇巴打試過

其實可以諗下e-m1

OM機防好誇張
有冇巴打試過

其實可以諗下e-m1

OM機防好誇張

em5 ii 3防嘛, 佢penf 無..
不過其實小心D, 應該無事

pentax 先誇張, 成部機浸入水/泥漿都無事
有冇巴打試過

其實可以諗下e-m1

OM機防好誇張

em5 ii 3防嘛, 佢penf 無..
不過其實小心D, 應該無事

pentax 先誇張, 成部機浸入水/泥漿都無事

😏😏😏E-M1 我成部拎左出去淋暴雨 連埋支12-40 無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞