Whey乳清蛋白交流區「口味、價錢、品質」

1001 回覆
27 Like 33 Dislike
因為咁樣可以交換返差唔多嘅reward (可以當錢)
你都可以直接用樓上巴打個code嘅
我諗巴打費事好似搵左你著數咁啫 (因為你用佢code買完 佢會有reward)
因為回贈個積分係對方金額10%(好似係,如果你你新客,舊客5%),如果你買得多人地買得少就唔係太著數
咁你黎緊會唔會買野?不如當交換?
我其實都係買四百幾蚊野姐
Btw係咪要買過一次先會有code?
有不過今睌先買同知幾錢,因為屋企人都有野買,我估都係3,4百左右
係喎,唔記得咗

How do I get my own Rewards code to share with others?
iHerb Rewards is only for iHerb customers who have shopped at iHerb.com at least once. After your order is placed, you can access your unique rewards code in your account under Rewards Overview.
有冇巴打飲過huel可以講下味道嗰啲?
Allmax gold 同 isolate 好似$390 & $430
諗緊好唔好買iso
seems too good to be true
but it's true
係, "Gold standard"
宜家iherb好多野都貴過bc
我有$70 credit都唔用 過左期了
EAT MORE.
查實有冇一個正式解釋係飲protein powder會導致暗瘡
Rule one 400 一罐whey protein 5lb抵唔抵
唔抵!
說法1 因為可可粉
說法2 因為糖
都係飲開ON

聽聞蛋白粉係外國只係營養品,唔駛過藥檢,所以買大牌子穩陣,起碼多人食,有咩事多人知。
以前飲粉都唔特別為意幾時生多咗瘡
而家飲返 發現好似真係
好得
點解?我見rule one 係isolate + hydrolysate
你指味道?價錢?marco?
如果你話marco我見都唔算突出喎,gold都有成4g carbs
我都係,飲好多水都生瘡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞