Whey乳清蛋白交流區「口味、價錢、品質」

1001 回覆
27 Like 33 Dislike
好撚好撚好撚難飲
不過驚乸不嬲都唔會好飲得去邊
食多兩啖飯好過
有隻好像叫true mass 1200 好好飲
係唔完全,但有人會有乳糖不耐症,或對奶製品有敏感,肚痾,咁就會選擇佢,記住選pea protein唔好選soy protein,因為pea少好多雌激素,

但如果冇敏感都係飲whey啦,植物蛋白貴啲架

我話冇用可能係因為日常飲食都唔夠,好主觀,都係唔好參考我意見
我飲過嗰隻係有啲燕麥粒,佢話降膽固醇
但個口感好撚奇怪
係iherb買咗ON士多啤梨味whey+creatine+multi-vitamin
等試用
mp strawberry cream, mocha , peachtea 味道都唔錯 , 不過我多數用350g水沖 ,
一般嚟講一桶粉開咗要幾耐飲哂?
有兩桶買咗唔啱口味,擺咗一年但又唔想哂
Muscletech chocolate m記朱古力味
500 2kg 飲完會pump唔差
仆街垃圾平野冇好野
MP 2.5kg 送到黎個袋穿左個窿,係咁噴粉
report完送多包新既黎 可以飲多3個月了
X core iso100朱古力
飲完會pump?
根平就唔係平好多
你會點形容Mocha味 會唔會似啲咩味
嚟緊想試
平野冇好野啲味又難飲
當年第一次飲嗰陣都係
諗住暖水會易溶 點知沖出嚟一舊舊
後尾先試下室溫水 冇事
琴日去bc話ON得返vanilla, 蕉, 士多啤梨其他全線冇貨

on有冇人飲過E隻??
我見佢係hydrolyzed 同isoladed protein
但好少見人買E款..通常買最普通個隻
呢隻不含 乳糖?
bc啲shaker bottle係咪得super hero款
size, 價錢大約幾多?
住嗰頭冇bc要特登出去買
Hydro無人買scam
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞