Whey乳清蛋白交流區「口味、價錢、品質」

1001 回覆
27 Like 33 Dislike
哩到真係無人飲True mass1200?
試左on strawberry
我用allmax沖開嘅水量黎沖淡到hihi
沖完飲落冇咩味,聞落係士多啤梨瑞士糖味
下次試下少啲水先
哩到真係無人飲True mass1200?
用幾多水沖
450ml
做咩撚野
有病食藥喇 on9
BSN turemass 1200
1serving 315G
17% 蛋白質
67% 碳水 (麥芽糊精 + 糖)
6.5% fat

做唔到代餐但就肯定會影響到正餐胃口
兩個都咪嘈啦
有人飲過就會答你,唔洗係咁問
點解咁講 我純覺得對好多瘦撚都有用
望個隻
點解你地用咁多數字分析
想問下邊隻最好飲最易入口啱女仔飲
瘦撚食唔肥得兩個原因 , 胃口差食唔夠 , 一係腸胃弱唔吸收 , 飲一堆垃圾頂住個胃影響埋正餐可能令情況更差
我屌 原來on mocha都有分幾款我買左mocha chocolate唔怪得同普通double rich一樣
你哩兩個原因 好表面
一半就差唔多8oz
只能說 吸收力好嘅瘦撚都可以食唔肥
真心大隻 建議大家去香討 跟啲ching學下basic concept 先
基本係chocolate 如果chocolate味都難飲
個間公司一定係垃圾
飲gainer 都算 , 但高碳水 mass gainer 就真係擺明呃錢 , 傻仔先會當仙丹
啲chocolate味都有最少三四款 , 一樣有機會中伏 , 要盡量揀純味
原來係cappuccino
立一眼C字頭就以爲係chocolatesor

但都係同double rich冇分別
btw標準8oz水
*on mocha得mocha cappuccinopeppermint mocha
都係既
如果on最大路就 double rich chocolate同extreme milk chocolate
個人覺得extreme>>double rich= mocha cappuccino
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞