Whey乳清蛋白交流區「口味、價錢、品質」

1001 回覆
27 Like 33 Dislike
想離題問一問咁多位師兄 myprotein送貨大約幾耐倒有? 同埋係咪直接送去屋企 唔該曬
我上面都有問
掉咗好似好晒唔掉又晒位但又諗唔到可以裝咩
如果之後會買一包140servings嘅粉可能有用嘅 入落去方便啲
要預早半個月買 , 成日delay
點解要買垃圾
認真垃圾 好多鬼佬review都話係垃圾

利申先 我自己都試過佢啲粉同衫 logo會甩 仲要係著咗10次唔到就甩晒 已經係手洗 著完洗過三四似啲水洗出嚟仲係黑嘅
衫入面雞乸咁大隻字寫住
MADE IN CHINA

唯一仲健在好用嘅 得條strap

btw 有時同一樣野 外國版網站有 香港版會冇
同埋有啲野價錢差得都唔少
姐係例如喺my protein uk用集運運返香港會仲平
myprotein淨係會買bar食
想試下奶茶味
贈品有過一包 送左比朋友
佢話佢似奶茶同好味既
但overall係垃圾
yup
所以我覺得唔洗特意去買bcaa
我都係食呢隻,買左$480
有無健身食物台?
我開過post收集意見好少人答
[Gym撚]你地邊度買肉食
https://lih.kg/802080
買咗ON banana creme ,加杏仁奶好好飲
唔記得邊度見過賣$630/10磅,見配方都唔錯曾經想買
飲開myprotein 真心平
評價有少少兩極
個人感覺良好 天然朱古力好正

本人早餐會用
300ml奶沖2 scoops天然朱古力粉
再加麥皮+乾果+nuts
點食都唔厭

不過口味真係個個唔同
自己試最均真
Myprotein 大部分口味都有sample
十幾蚊一包
搭朋友單或者搭巴打單
抵試

Btw 買myprotein 記住開埋中國版來睇
有時平好多 雖然免運費門檻高啲
成廿蚊買一個serving
邊隻色先Bc漏水就最叻
化學未重
隻隻牌子都有垃圾味 , 你飲晒佢咁多隻味 ?
我試過好多唔同牌子包括inner armour bsn

on muscletech mp myp同埋allmax不過味道最正係Gnc 可惜gnc對我呢啲學生哥來講都幾貴唔抵飲
人仔¥10
試完唔會伏到應一應
好過唔啱味又要夾硬飲
dynamite iso100 cookie n cream
一scoop加落齋啡度 冇得頂
On!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞