Whey乳清蛋白交流區「口味、價錢、品質」

1001 回覆
27 Like 33 Dislike
想問下有冇人飲過ap呢個牌子 想試佢隻抹茶味
你飲allmax邊隻
On係易溶不能allmax真係好飲好多
利申 朱古力味
800我未試過買咁貴
ALLMAX Nutrition, AllWhey Gold 都係朱古力

今日買咗on士多啤梨味 唔知伏唔伏
頭先用一盒維他低脂奶溝on whey + creatine
之後見到D whey起一塊塊係咪正常
btw 士多啤梨味幾好飲溝奶係正嘅
邊間
有用wish ball, 我覺得冇分別
想問下你地平時會點洗個shaker?
點解我洗完第二日都總係有陣味
搞到次次用之前又要洗多次
我水洗完之後唔會扭蓋等佢乾
應該正常,我on 同iso100都試過起一粒粒,溝奶難溶啲
唔扭乾左之後帶出街都係要扭翻,一開又係好臭
咁真係無辦法,啲膠真係好吸味
梗係先水後粉架啦
通常shaker唔靚先吸味
用過my protein嘅shaker 兩個禮拜已經臭到仆街
自從買咗個真•blender bottle就從來冇咁嘅事發生
隻味ok, 比較淡嘅士多啤梨奶, 今日用6oz沖士多啤梨味唔覺濃左但好明顯甜左,都係沖8oz算
Btw有冇人覺得bc隻杯真係公廁黎,一日起碼見4、5隻
買咗樽on
一打開唔見有scoop
最後發覺埋咗係個底度 攞唔撚到呀屌
成日都會咁架,所以會留一個舊scoop,無就用筷子撩出黎
你地飲完個奶粉桶會點處理
我儲埋好多個冇用揼咗又好似好嘥
點解唔轉買袋裝,點都平到$20又唔浪費
有無巴打用緊 lipo6 我本身一年減左65磅 每日做gym加帶氧45分 但最近入左平台期 每日食野非常健康
亦以經習慣 想問下用呢類補及如何。
早上一碗火腿通 lunch 沙津 晚上雞胸 雞蛋 已維持兩個月
黎緊一於買士多
不過仲諗緊買翻Allmax好定買 on好
唔係隻隻牌子都有袋裝吧
我買親果啲都有袋裝,on , mt , mp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞