Whey乳清蛋白交流區「口味、價錢、品質」

1001 回覆
27 Like 33 Dislike
有冇巴打試飲過Rule 1? 想知好唔好飲
同埋平時食唔夠想飲Gainer增磅 有冇邊隻好推介
隻味似唔似佢隻double rich chocolate同mocha

定係再好飲d

前幾日入左罐strawberry 飲完mocha再試下
Mocha個人覺得幾好飲同好味過double rich chocolate

Strawberry前幾日入左罐 準備試試佢
三餐都無時間去食但就有時間去gym
諗住買哂2種試試,但買2磅細罐。

會唔會好傻,貴左又少左15cup

好驚唔好飲迫住捱幾個月
前兩日買咗Mocha 完全冇特別
我覺得同double rich chocolate一樣
protein shake溝奶飲 好少情況會唔好飲唔怕啦
Rivalus clean gainer有冇人試過?
甜過double rich 飲落似淡淡嘅朱奶
Mocha咪好似飲咖啡咁 甜度差唔多
Gainer 飲過 TrueMass, QuickMass, 宜家飲緊Jumbo(覺得TrueMass對我既作用大啲)
Whey Protein 飲過 ONS, 同dymatize iso100(iso100 very good!)
有幾出奇呀 做Gym 好呀
我又買左士多啤梨轉頭試
咁多人買士多啤梨味,細細個成日飲士多啤梨味藥水
到大個之後除咗真正士多啤梨之外其他所謂士多啤梨食品都唔會食
想問有無果汁味whey

因為果汁好解渴
冇L用,
係生日有禮物
特價品(大路野)唔會有折
哩到真係無人飲True mass?
哩到真係無人飲True mass1200?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞