Whey乳清蛋白交流區「口味、價錢、品質」

1001 回覆
27 Like 33 Dislike
一直講緊奶粉
終於試左包allmax iso chocolate
好好飲但始終唔夠曲奇咁正,曲奇係甜啲但開得啱個水量真係無撚敵

衣加好撚後悔買左on

利申 非打手
allmax 同ON 差一二十蚊就梗係買 allmax 啦
有乳糖不耐症要點揀?
想試下唔同牌子嘛,唔試點知唔啱自己
一個月後又一條好漢
我意思係背生一粒粒紅色個個人 本來有落野
我意思係背生一粒粒紅色個個人 本來有落野
濕疹搽左類固醇當落左野
飲過 個陣買左兩袋朱古力
仲有袋剩成包咁濟 但上年6月過期 唔知依家仲飲唔飲得

巴打飲咩味 想試下其他味但又怕伏
同埋係沖個陣沖唔沖得融 用shaker/加多啲水/涷水熱水/加奶 試過哂都仲係有一粒粒耶絲咁
肯定係1200版?佢算最易溶個幾種
係啊 Bsn true mass1200
我個陣US amazon買 可能佢地擺倉擺得耐
巴打飲個陣冇耶絲粒?
我送嗰包係cookie
巴打點解咁講?allmax高質d?
係,不過以前嫌貴
如果差廿蚊下次試下先
真心正,開400-450ml水係一流
Allmax 啲粉係幼身啲,marco都靚仔啲
又好飲

不過我衣加沖on啲粉又幾易溶喎
唔係好feel到 做咩唔係bc shop 買
買左大概幾錢?巴打都係朱古力味
本身飲on double rich chocolate
試新味買左mocha cappuccino
可能唔太慣 陣味好特別
講唔出係好定差
Allmax iso 我見iHerb 要7百幾,好貴
飲gold一樣味
有冇師兄有興趣收購我罐on gold strawberry?
淨係飲左兩次,肚胃好似唔多掂
strawberry 味都敢買 ? 其實水果味就最易奶野 , 其次就香草味 , 豆味就相對穩陣
唔覺得難飲已經好好 , 另外唔覺得差係因為唔甜 , 其實咁樣先係最完美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞