Whey乳清蛋白交流區「口味、價錢、品質」

1001 回覆
27 Like 33 Dislike

若巴又飲開邊隻架?
窮鬼飲緊 mp , 相對ON 溶得差啲 ,
但9成人話難溶到飲唔到都係因為唔識chok shak 杯 , 啲粉gem 晒去杯蓋 , 不如正正經經水杯用匙羹攪勻好過
飲musclepharm 朱古力味 覺得幾好飲
如果之前從未飲過乳清蛋白,推薦邊隻牌子?邊隻易入口啲? thanks
我iherb買ge 薄何chocolate同double chocolate飲落唔覺得有分別
好想試 睇開熱狗王d片見佢一包包咁拆超方便
TST bc ON gold strawberry $390/5 lbs
佢suggest 6-8oz水,我怕甜用左8oz沖飲落似士多啤梨奶溝水唔太甜,下次試試用6oz沖
我記得之前有位巴打話好重色素會整到成個杯染哂色我又唔覺會
隻味ok?
下次都想試士多啤梨
屋企果罐就快飲晒
仲平過iherb
我覺得ok, 聽日加少d水試試會唔會好味d
iherb 好貴...
巴打邊到買同幾錢
新手想買黎飲,邊隻係比較好飲的
我上個月去bc on gold $370
其實仲有冇巴打唔知
開粉係要倒粉落水而唔係倒水落粉度
後者係好難溶
有無邊隻椰子味既介紹?
黎緊隻MP 奶茶味飲完之後都想換下其他牌子,MP係多味但真係無一次熔得晒
旺角近槍街果邊
係間格仔位鋪頭隔離的
好似460
啱啱都係bc買370 iherb過$500不了
飲開no搖幾下就溶
上次試allmax搖到手攰都好多粉
Bc 有冇mocha味
今日佢返咗貨,但都冇mocha味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞