召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
去年大陸爆出「限韓令」,搞到韓星禁絕大陸,當中之前韓星主演過嘅大陸節目,佢哋個樣都全部被失蹤。

而今年「限韓令」似乎再擴大,有報道指各大視頻網站及相關版權站、論壇都停止更新韓國節目,多個2017年最新內容嘅韓國綜藝都被下架,不過2016年嘅舊內容就仍然可妁觀看。

韓國《中央日報》日前首次證實「限韓令」,不過大陸外交部去年已否認「限韓令」存在,但似乎大陸多個網站都收到風,亦乖乖全面暫停更新一切韓流節目,當中一向屬大陸韓劇繙譯網龍頭大佬嘅「鳳凰天使TSKS韓劇社」亦喺發微博宣佈「各大版權在線站今日起暫停更新一切韓流節目。原因你我都懂」,其他主流視頻網站持續更新嘅韓國綜藝都已下線,包括《超人回來了》、《新婚日記》、《Running Man》、《隱秘而偉大》、《新西遊記3》等。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170225/56353328

會唔會無人做中字?

viu有冇
不過d字幕冇tsks做得咁有心

viu 原來冇

咁大鑊 tsks唔更新

唔撚係掛無中字

應該係冇線上睇

但有字幕組更新下載

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1488011897.A.CC6.html
但好似話停止更新 唔係即係中字都無咩
我仲諗緊睇唔睇

睇啦!錯過左今次,唔知仲有冇下次架!唔好令自己後悔呀

次次買親都係咁諗
結果年年都有去

追左咁耐一次FM都未去過,因為上年單野今次好想去
我得自己一個 有冇未買飛嘅巴絲一齊

自己一個都可以去嫁

自己一個去 其實開場就無人理你

其他人都high緊,又要影相拍片,冇人得閒理你

我睇con成日都自己睇
冇咩所謂,唔駛諗太多

viu 原來冇

咁大鑊 tsks唔更新

唔撚係掛無中字

My tv

但慢好耐喎唔係咩
可能睇英字算

半日啫 好過冇既

Mytv係咪tvb j2播個個
定其他野黎

唔係 手機app 都有

viu 原來冇

咁大鑊 tsks唔更新

唔撚係掛無中字

My tv

但慢好耐喎唔係咩
可能睇英字算

半日啫 好過冇既

定其他野黎

唔係 手機app 都有

不過 mytv係咪唔翻節目組啲字幕

唔撚係掛無中字

My tv

但慢好耐喎唔係咩
可能睇英字算

半日啫 好過冇既

定其他野黎

唔係 手機app 都有

間唔中啦 會用括號括住

My tv

但慢好耐喎唔係咩
可能睇英字算

半日啫 好過冇既

定其他野黎

唔係 手機app 都有

間唔中啦 會用括號括住

到底mytv係咪即係tvb?
唔係既話可唔可以比link
tvb冇可能只差半日

但慢好耐喎唔係咩
可能睇英字算

半日啫 好過冇既

定其他野黎

唔係 手機app 都有

間唔中啦 會用括號括住

tvb冇可能只差半日

不過要有申請咁囉 不過其實都係半賣半送咁

半日啫 好過冇既

定其他野黎

唔係 手機app 都有

間唔中啦 會用括號括住

tvb冇可能只差半日

咁小漫 會唔會keep住更新
我仲諗緊睇唔睇

睇啦!錯過左今次,唔知仲有冇下次架!唔好令自己後悔呀

次次買親都係咁諗
結果年年都有去

追左咁耐一次FM都未去過,因為上年單野今次好想去
我得自己一個 有冇未買飛嘅巴絲一齊

自己一個都可以去嫁

自己一個去 其實開場就無人理你

其他人都high緊,又要影相拍片,冇人得閒理你

都啱嘅 開左場係咪同fd去都冇關係

半日啫 好過冇既

定其他野黎

唔係 手機app 都有

間唔中啦 會用括號括住

tvb冇可能只差半日

原來係Mytv super
但係韓國最新播個d都好快係度有?
你cap個張入面既集數係最新?
Sor for 1999

定其他野黎

唔係 手機app 都有

間唔中啦 會用括號括住

tvb冇可能只差半日

正常星期一就有
係最新既
一定會有渠道有中字

仲有大把大陸人要睇RM

唔係 手機app 都有

間唔中啦 會用括號括住

tvb冇可能只差半日

正常星期一就有
係最新既

好似幾好 轉頭上網睇下
一定會有渠道有中字

仲有大把大陸人要睇RM

班大陸人愛國多d定愛rm多d
今晚J2已經做石鎮特輯
一定會有渠道有中字

仲有大把大陸人要睇RM

班大陸人愛國多d定愛rm多d

扮愛國既人更多
Haha又直播
Haha又直播

個個肥佬乜水黎?
Haha又直播

個個肥佬乜水黎?

又miss咗
返睇左超能力戰同gary歐遊呢兩集
遲d去下gary去過呢d先 一路睇一路mark低佢去過邊食左咩
返睇左超能力戰同gary歐遊呢兩集
遲d去下gary去過呢d先 一路睇一路mark低佢去過邊食左咩

【體育朝鮮】[宋海獲得2月MC品牌評價1位]根據韓國企業評判所對1月24日至2月25日放送MC共20名的品牌大數據調查分析顯示,2月放送MC品牌評價1位為#宋海# ,2,3位為#劉在石# #金九拉# . ​​​​
巴打們有冇好介紹近2年邊集好睇?
巴打們有冇好介紹近2年邊集好睇?

我覺得近期既都幾高質
16年尾到宜家既都算幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞