召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
新個集好正
可惜red velvet 太少時間

1/4集都未必有

不過睇在石光洙暗地裡狗咬狗骨想踢爆對方又唔可以曝光自己真係好好笑

4條女真係出得好無謂

我情願中間開始到尾都同果4個一齊玩

話明放鬆,梗係輕輕鬆鬆做下情侶任務算啦

反正又唔係成員week

唔同意

因為今集後半段好正

有嘉賓唔好玩

仲要係女idol

係阿後半段好緊張刺激,不過就完全違反哂休息week,不要跑只要走個原意成個水上樂園浪費哂囉

唔駛休息啦

都唔知仲可以做幾耐

光洙真係好on9個小偷樣出晒黎
今集好高質
有番以前啲feel
懲罰好正
韓國SBS綜藝節目《Running Man》跟中國浙江衛視聯合製作嘅內地節目《奔跑吧兄弟》,於2014年播出第一季,不過疑因受「限韓令」影響,《奔跑吧兄弟》要改名同改版。

節目組今日宣佈改名為《奔跑吧》,於微博表示:「Keep Running!Go go go!《奔跑吧兄弟》全新升級,更名為《奔跑吧》。好久不見,想你們啦,我們一起向陽奔跑吧!」除去「兄弟」兩字,雖然冇說明改名原因,不過網民都猜測係受「限韓令」影響。

除咗《奔跑吧兄弟》改名為《奔跑吧》外,湖南衛視引進MBC歌唱節目嘅《我是歌手》,早前第五季因「限韓令」而停播,因此更改節目名為《歌手》同改賽制,以全新節目名義播出。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170213/56299249

@長頸鹿Cu-Ayo

@HA-ven愛河-河東勳中文首站
八卦一下最近一直在熱搜的很「火」的Haha的新節目《高校rapper》吧

節目播出前關於選手討論的最多的是NCT成員Mark和金九拉兒子MC Gree,但是節目播出後張龍俊這個名字就迅速的進入大眾視野。

一開始當然是因為這位高中生非常的swag,有實力有自信,長得也不錯,所以得到了評審和大眾的喜愛,甚至收到了簽約提議。但是,很快的反轉就來了。先是被扒出曾多次在twitter發佈未成年性交易等內容、關注發小黃圖賬號,後又被爆曾找朋友打自己媽媽,而他的父親則是國會議員張濟元。

今天張龍俊發表了一封手寫信,向大眾致歉,並將從節目下車。

後續1:他爸國會議員張濟元辭去正黨(即剛從韓國執政黨新國家黨分離出來的「改革保守新黨」)發言人及釜山市黨委員長職務(一個坑爹狂魔)
後續2:張龍俊已經通過預賽,但是節目組將剪掉他之後的所有份量,包括第一期裡的部分,在重播中都將不再出現

@宋智孝_Official
여러분 공연 잘 마쳤어요[耶]
여러분들 진심으로 너무너무
감사합니다..!! 앞로도 쭉 우리
힘냅시다..!![哈哈]
我們的演出圓滿結束[耶]
真心的感謝大家!!我們繼續一起加油吧[哈哈]
我們是RUNBANG~ ​​​​

@MBC文化放送
#HAHA河東勳# #鄭墩夏#打滿雞血的配音節目《DinoX探險隊》,追溯韓國首次發現的恐龍化石DinoX的探險故事!2月17日下午1點35分播出(KST)

http://www.miaopai.com/show/scaqMJ9RlwOBhWnk55QeAQ__.htm
@長頸鹿Cu-Ayo
#李光洙# #宋智孝# 어머님이 누구니. HD 非常撩人的50s.

http://www.weibo.com/tv/v/EvkzqxamK?fid=1034:e4d6b79b3a580c5ef5dd620cbe67d16b
睇到中間仲以為光洙會寧願雙倍懲罰都爆大神出來

但成集會做唔到落去
成班人話比時間光洙做任務唔好騷擾佢,開locker又扮唔知發生咩事勁好笑
最後光洙仲要匿埋落水
在石個VJ好悠閒咁食野fake到鐘國
差啲以為王鼻子跳左咁多下都係發現唔到在石

We trust 權烈

一有佢出現就係MVP
Youku睇唔到最新果集

我Firefox睇唔到

但Chrome睇到
光洙如果一開始唔拉住在石 在石唔會搞佢 其他人都唔會咁快質疑佢

但佢地一定懷疑今集邊個係主人公
光洙真係好on9個小偷樣出晒黎
今集好高質
有番以前啲feel
懲罰好正

隻腳板都有雞

一踩
智孝有東南亞旅券唔知有冇特輯
智孝有東南亞旅券唔知有冇特輯

sor
今集9成時間都有笑點 不過光洙好慘 對雞鞋

八卦一下最近一直在熱搜的很「火」的Haha的新節目《高校rapper》吧

節目播出前關於選手討論的最多的是NCT成員Mark和金九拉兒子MC Gree,但是節目播出後張龍俊這個名字就迅速的進入大眾視野。

一開始當然是因為這位高中生非常的swag,有實力有自信,長得也不錯,所以得到了評審和大眾的喜愛,甚至收到了簽約提議。但是,很快的反轉就來了。先是被扒出曾多次在twitter發佈未成年性交易等內容、關注發小黃圖賬號,後又被爆曾找朋友打自己媽媽,而他的父親則是國會議員張濟元。

後續1:他爸國會議員張濟元辭去正黨(即剛從韓國執政黨新國家黨分離出來的「改革保守新黨」)發言人及釜山市黨委員長職務(一個坑爹狂魔)
後續2:張龍俊已經通過預賽,但是節目組將剪掉他之後的所有份量,包括第一期裡的部分,在重播中都將不再出現

琴日係咁食呢單花生
咩都忍到,搵人打老母呢點佢已經可以唔洗翻身

琴日係咁食呢單花生
咩都忍到,搵人打老母呢點佢已經可以唔洗翻身

未成年性交易應該都
韓國SBS綜藝節目《Running Man》跟中國浙江衛視聯合製作嘅內地節目《奔跑吧兄弟》,於2014年播出第一季,不過疑因受「限韓令」影響,《奔跑吧兄弟》要改名同改版。

節目組今日宣佈改名為《奔跑吧》,於微博表示:「Keep Running!Go go go!《奔跑吧兄弟》全新升級,更名為《奔跑吧》。好久不見,想你們啦,我們一起向陽奔跑吧!」除去「兄弟」兩字,雖然冇說明改名原因,不過網民都猜測係受「限韓令」影響。

除咗《奔跑吧兄弟》改名為《奔跑吧》外,湖南衛視引進MBC歌唱節目嘅《我是歌手》,早前第五季因「限韓令」而停播,因此更改節目名為《歌手》同改賽制,以全新節目名義播出。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170213/56299249

好憎呢個節目

好憎呢個節目

除左在石佢地上去客串果集睇過,其他都無睇過
見到光洙件懲罰衫
上年又係佢 今年又係佢
笑死我
有冇人留意到好似叫irene果條女抓傷左智考同光洙仲有佢另一個member
見到光洙件懲罰衫
上年又係佢 今年又係佢
笑死我

劇透唔細字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞