召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
香港場呢到係咪好多人都會去

confirm會開了

confirm會開了

唔係尾場咩
我睇wiki有6場 香港尾場
3月搞

confirm會開了

唔係尾場咩
3月搞

未confirm
韓國人氣綜藝節目《Running Man》(RM)五位成員宋智孝、李光洙、金鐘國、HaHa及池錫辰由今個月10號開始,忙於舉行巡迴粉絲見面會,不過「國民MC」劉在錫就未有參加是次巡演。而繼首場台灣站後,今晚成員就到澳門金光綜藝館舉行「RUNNING MAN 2017 LIVE TOUR」粉絲見面會,入座率都有7成。

五位成員於晚上8時15分現身,當中智孝再次穿上短褲晒腿現身,成員大唱天團BIGBANG嘅《Fantastic Baby》,粉絲熱情高漲地尖叫歡呼,當中光洙、智孝扮勝利唱歌及T.O.P Rap時,粉絲尖叫得最勁。

提到上周台灣粉絲為池錫辰驚喜慶祝生日,池錫辰似乎感動到喊,池錫辰表示:「的確好感動......」不過未講完,其他成員就起哄話佢冇喊,反問佢做咩扮喊,池錫辰就哭笑不得。

智孝就表示自己好努力練習跳舞,雖然唔係好好,但誠意搭救,希望大家繼續支持。光洙就搞笑表示自己今晚把聲嘅狀態係最好,唱歌完全冇問題。

對於新一年節目嘅角色設定,HaHa話:「想要金鐘國嘅力量,智孝嘅美貌,光洙嘅搞笑,錫辰哥嘅可愛。」不過池鍚辰就話:「你算吧喇。」

之後播出之前節目嘅片段,隨後成員就換上輕便裝束,抽幸運粉絲上台玩遊戲。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170218/56322653

韓國人氣綜藝節目《Running Man》(RM)五位成員宋智孝、李光洙、金鐘國、HaHa及池錫辰由今個月10號開始,忙於舉行巡迴粉絲見面會,不過「國民MC」劉在錫就未有參加是次巡演。而繼首場台灣站後,今晚成員就到澳門金光綜藝館舉行「RUNNING MAN 2017 LIVE TOUR」粉絲見面會,入座率都有7成。

五位成員於晚上8時15分現身,當中智孝再次穿上短褲晒腿現身,成員大唱天團BIGBANG嘅《Fantastic Baby》,粉絲熱情高漲地尖叫歡呼,當中光洙、智孝扮勝利唱歌及T.O.P Rap時,粉絲尖叫得最勁。

提到上周台灣粉絲為池錫辰驚喜慶祝生日,池錫辰似乎感動到喊,池錫辰表示:「的確好感動......」不過未講完,其他成員就起哄話佢冇喊,反問佢做咩扮喊,池錫辰就哭笑不得。

智孝就表示自己好努力練習跳舞,雖然唔係好好,但誠意搭救,希望大家繼續支持。光洙就搞笑表示自己今晚把聲嘅狀態係最好,唱歌完全冇問題。

對於新一年節目嘅角色設定,HaHa話:「想要金鐘國嘅力量,智孝嘅美貌,光洙嘅搞笑,錫辰哥嘅可愛。」不過池鍚辰就話:「你算吧喇。」

之後播出之前節目嘅片段,隨後成員就換上輕便裝束,抽幸運粉絲上台玩遊戲。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170218/56322653

韓國人氣綜藝節目《Running Man》(RM)早前宣佈唔會接埋,繼續由六位成員宋智孝、李光洙、金鐘國、劉在錫、HaHa、池錫辰演出。而《RM》由今個月10號開始舉行「RUNNING MAN 2017 LIVE TOUR」亞洲巡迴粉絲見面會,首場於台灣舉行,今晚就到澳門站,預計下月尾將舉行香港場。雖然今次見面會只得五位成員演出,劉在錫未有現身,不過粉絲都超級興奮,一早去到場外爭住跟海報合照。

開騷前,五位成員首先接受傳媒訪問,眾人以紅色或者金色嘅打扮現身,智孝更騷腿示人。問到首次澳門開騷,對澳門嘅第一印象,金鐘國表示:「係華麗嘅城市,好期待,好開心。」至於會唔會去澳門塔跳笨豬跳?所有男成員都表示:「接受唔到。」仲叫智孝去跳,智孝就話:「我已經試過,會推薦其他成員去。」池錫辰就推薦金鐘國,不過連「能力者」金鐘國都強烈表示唔想試。

光洙表示拍攝時曾經嚟過澳門,當然已感受到粉絲嘅熱情,希望今晚有好嘅回憶。問到智孝係咪有個人驚喜表演時,佢表示:「跟成員一齊準備咗好多,唔止個人表演,亦有跟其他成員嘅合作演出。」其他成員就大讚智孝好性感,智孝即時表現得好怕醜。

提到《RM》於台灣場扮天團BIGBANG,HaHa表示:「準備咗好多精彩環節,睇吓大家夠唔夠熱情,如果熱情我哋會好落力表演。」

問到《RM》嘅撕名牌環節好經典,今年會唔會有新環節時,池錫辰表示:「練習咗好多撕名牌,所以應該可以表現出新嘅一面,今年亦有準備新環節,希望大家期待。」

至於節目外,成員有冇私下約埋見面去玩,金鐘國答:「節目播出嘅一面就係私下嘅一面。」池錫辰跟光洙更即席跟住音樂郁身郁勢。

問到嚟緊係唔係有香港站,成員就透露:「仲傾緊,不過機率好高。」

而大陸歌手魏晨就擔任嘉賓,送花及簽名CD畀成員,魏晨表示:「今晚會唱新歌,我自己都好鐘意《RM》,係佢哋粉絲。」

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170218/56322642
韓國綜藝節目《Running Man》(RM)近日開始巡迴演出,當中五名成員宋智孝、李光洙、金鐘國、HaHa及池錫辰今晚就於澳門舉行見面會,成員亦已於噚日陸續抵達澳門。

雖然見面會晚上8時先開始,不過就有粉絲影到成員綵排時嘅片,率先劇透成員今晚都係扮天團BIGBANG,會表演人氣歌《Fantastic Baby》。

而粉絲就於入場前爭住跟見面會張海報影相,入場檢查袋時,有部分粉絲就因為燈牌太大而唔畀拎入場。

另外,智孝近日忙於拍攝《RM》,同時又要主持另一節目《宋智孝的Beauty View》,今日智孝嘅造型師就於Instagram公開智孝化濃妝嘅新自拍。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170218/56322545
【東網】韓國人氣節目《Running Man》(RM)繼早前的台灣見面會後,五位主持包括宋智孝、金鐘國、HAHA、李光洙及池石鎮今晚移師澳門威尼斯人舉行見面會,並在見面會前率先舉行記者會與媒體見面。

問到金鐘國《RM》首次在澳門開見面會,對澳門的粉絲及澳門印象如何?他表示澳門是亞洲之中很華麗的都市,之前來拍過《RM》,今次是第一次來開見面會,好期待,好開心。再問他們之前到澳門旅遊塔拍攝RM,會不會想再去?除了智孝,所有成員都表示不想挑戰笨豬跳,更叫智孝去,又說恐怖東西最適合她,而池石鎮表示金鐘國應該可以試下挑戰,但金鐘國即表示何必挑戰恐怖的事來折磨自己,HAHA及光洙都指在地上看澳門旅遊塔是最美的,拒絕上塔頂。

而今日到澳門時 光洙受到很多粉絲歡迎,問到他的感受,他表示之前來拍過RM,感受到粉絲的熱情,好開心好多人來接機,好期待演出。而問到智孝今晚有甚麼驚喜表演?她表示與成員一起準備了很多,希望大家會喜歡,金鐘國指智孝會展現RM從未展現過的形象,又大讚她十分性感,突如奇來的讚賞令智孝十分怕醜,光洙亦指金鐘國為何突然向智孝告白。

問到今年RM有甚麼計劃?池石鎮表表示今年RM會有很多改變,希望大家多多期待,而RM的招牌遊戲撕名牌,池石鎮表示雖沒信心贏成員,但有信心贏所有人。至於香港站的見面會,HAHA表示雖未落實,但機會很高,光洙亦表示很想與香港粉絲見面。

此外,內地歌手魏晨將於今晚見面會擔任嘉賓,他亦有現身記者會獻花,他表示將於騷上演繹新專輯的歌曲,又謂在韓國看了很多《RM》,很喜歡幾位主持,並即場向幾位主持送上親筆簽名專輯。

confirm會開了

唔係尾場咩
3月搞

未confirm

有既話一定會去
@百度宋智孝官方貼吧
#宋智孝# #RunningMan# 澳門FM。在表演完《你媽媽是誰》下台時,智孝摔倒受傷了,仍然敬業完成演出,所以最後看見的照片幾乎都是她壓低帽沿的模樣,只為了不讓人看出臉上的傷痕,這個堅強的女人,答應我,要好好照顧自己好嗎?

@quanhaha79

#마카오 #정말 너무 감사합니다!!! 사랑해요!!!
#늦은시간에 공항까지 와주신 여러분~~ 조심히 들어가세요~!!!ㅠㅠ 정말 감사해요!!!! #야만!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌴🌴

https://www.instagram.com/p/BQqQa6VleCF/

翻譯【#澳門##真的# 非常感謝!!! 愛你們!!! #這麼晚# 還來機場的各位~~回去的時候要注意安全~!!!ㅠㅠ真的非常非常感謝!!!!#Yaman#!!!🏝🏝】
@MrGae_SF

應援視頻全場大合唱《see you again》

高舉약속해「약속대로 뛰어가자」

http://www.weibo.com/tv/v/Ew9UfuqaY?fid=1034:b50521b6461360c881bf8c569b9c841e
@jeeseokjin
고마워요 마카오 너무너무 감사합니다~😍thank uuu soooo much macau😍 see u next time #MACAU #RM

@李光洙吧官博LKSCN
澳門場手幅應援大成功,帶著感謝以及感動結束了見面會

http://www.weibo.com/tv/v/EwdBS2zwR?fid=1034:1405db47e42c029192d30294cac6f12b
@金鐘國KJKCHINA後援會

@金鐘國的小貓咪

@jkt1ny

Best picture of the night! Sad that this is my last trip on tour with these guys!! But had a blast! Thanks to my lil bro! #Respect #Macau #RMtour #Runningman #Love #RMfam #KwangSoo #Haha #Jihyo #Kjk #SukJinHyung

@樂福LoveLive

智孝bb仆到個鼻
智孝bb仆到個鼻

好心痛

證明個靚鼻係真
王鼻子唔駛再問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞